Sportverslagen – 27 september 2019

Overeenkomst bereikt: Geen ouderbijdrage aan Fibos
september 27, 2019
Dagbladen overzicht – 28 september 2019
september 28, 2019
Show all

Sportverslagen – 27 september 2019

WK Atletiek:

Het WK atletiek start vandaag in Doha, Qatar. Atleten uit 213 verschillende landen zullen vanaf vandaag gaan strijden in deze tiendaagse wereldkampioenschappen. Suriname wordt op deze wereldkampioenschappen vertegenwoordigd door Danny Vanan, op het onderdeel 200m sprint. Vanan loopt op zondag 29 september om 14.05 uur Surinaamse tijd.

Guno Burleson komt vandaag weer in actie op de wereldkampioenschappen dammen.

Hij komt in de dertiende ronde uit tegen Alexander Georgiev die op een gedeelde eerste plaats staat op dit toernooi. Burleson heeft tot nu toe geen enkel partij weten te winnen hij speelde 7 keer remise en verloor 5 keer.

De Olympische voetbalselectie van de vrouwen vertrekt op dinsdag 01 oktober a.s. naar Haïti voor deelname aan de kwalificatiewedstrijden in het kader van de Olympische Spelen. Suriname is samen met Haïti en Puerto Rico in poule C.

Het wedstrijdprogramma:

Donderdag 03 oktober: Haiti-Suriname

Zaterdag 05 oktober: Suriname-Puerto Rico

Maandag 07 oktober: Puerto Rico-Haiti

Europees competitievoetbal:

La Liga: Serie A: Eredivisie: Bundesliga:
Donderdag Eiibar-Sevilla 3-2 Celta Vigo-Espanyol 1-1 Real Sociedad-Alavés 3-0 Vrijdag Villarreal-Real Betis Donderdag: Torino-AC Milan 2-1 Donderdag: Feyenoord-AZ 0-3 Vrijdag: FC Emmen-ADO Den Haag Vrijdag Union Berlin-Eintracht Frankfurt

Chris Froome maakt volgende maand zijn rentree in het wielerpeloton. De viervoudig Tour de France-winnaar doet mee aan het Criterium de Saitama, zo maakt de organisatie van de Japanse koers vrijdag bekend. Froome liep in juni bij een valpartij tijdens de verkenning van een tijdrit van het Critérium du Dauphiné breuken in het dijbeen, de heup, ribben, elleboog en een nekwervel op. Aanvankelijk werd gesteld dat hij in 2019 niet meer in actie zou komen, maar de 34-jarige Brit is sneller hersteld dan verwacht.

Comments are closed.