Sportverslagen – 8 oktober 2019

Leerkrachten moeten aan het werk luidt vonnis rechter
oktober 8, 2019
10 Mobiel – Clyde Felter – 8 oktober 2019
oktober 8, 2019
Show all

Sportverslagen – 8 oktober 2019

NBA Pre-Season:

Maandag:
Milwaukee Bucks 122 at Chicago Bulls 112 Orlando Magic 115 at Detriot Pistons 91                                       New york knicks 104 at Washington Wizards 99 New Orleans Pelicans 133 at Atlanta Hawks 109

Voetbal:

Memphis Depay is blij dat hij zich in deze moeilijke periode bij Olympique Lyon weer even op het Nederlands elftal kan richten. De aanvaller kent persoonlijk een sterk seizoen, maar de Franse topclub presteert vooralsnog zeer teleurstellend in de Ligue 1. “Het was wel even lastig om de knop om te zetten”, aldus de 25-jarige Memphis, een van de 23 spelers die zich maandag in Zeist meldden, tegen diverse media. “In mijn hoofd heb ik dat wel gedaan en dat moet ook. Als ik de jongens hier bij Oranje zie, is de mood snel goed.” Lyon kende al een moeizame start van de competitie en gaf daar zondag een vervolg aan door de derby tegen Saint-Étienne met 1-0 te verliezen. De Franse topclub greep maandagavond in, uren na het persmoment in Zeist, door trainer Sylvinho te ontslaan.

Tennis:

Andy Murray komt in januari voor het eerst weer in actie in het enkelspel van een Grand Slam-toernooi. De organisatie van de Australian Open heeft dinsdag bevestigd dat de Schot begin volgend jaar met een beschermde ranking mee zal doen in Melbourne. De 32-jarige Murray werd vorig jaar al in de eerste ronde uitgeschakeld op de Australian Open en liet zich vervolgens opereren aan zijn gekwetste heup. De drievoudig Grand Slam-winnaar sloot uit dat hij ooit nog in actie zou komen, maar daar kwam hij gedurende zijn revalidatie op terug.

Comments are closed.