Sportverslagen – 6 juli 2021

85 nieuwe besmettingen 3 Covid doden
juli 6, 2021
10 Mobiel – Charissa Prisiri – 6 juli 2021
juli 6, 2021
Show all

Sportverslagen – 6 juli 2021

Suriname zal op de Olympische spelen die gehouden worden in Tokio, Japan van 23 juli tot en met 8 augustus 2021 vertegenwoordigd worden door drie sporters. Deze drie sporters zijn Jaïr Tjon En Fa (wielrennen), Renzo Tjon A Joe (zwemmen) en Sören Opti (badminton)Tjon En Fa is de enige sporter die zich heeft weten te kwalificeren voor deze spelen. Opti en Tjon A Joe ontvingen een wildcard om mee te doen.

Copa America:

Halvefinale:Halvefinale:
Maandag:
Brazilië-Peru 1-0
Dinsdag:
Argentinië-Colombia

EK 2020:

Halvefinale:Halvefinale:
Dinsdag 6 juli:
Italië-Spanje
Woensdag 7 juli:
Engeland-Denemarken

Roger Federer en Novak Djokovic zijn er erg blij mee dat ze op Wimbledon voor steeds vollere tribunes spelen. Beide topspelers merken dat de aanwezigheid van veel toeschouwers hun spel ten goede komt. In de achtste finales waren de tribunes van baan 1 en het centercourt voor 75 procent gevuld. Vanaf de kwartfinales is zelfs een maximale bezettingsgraad toegestaan. Het is onderdeel van een test bij Britse evenementen.

Brazilië heeft de finale van de Copa América bereikt. Het gastland versloeg Peru met 1-0 in de halve finales. Lucas Paquetá zorgde na ruim een half uur voor het enige doelpunt van de wedstrijd. De middenvelder van AC Milan rondde af na fraai voorbereidend werk van Neymar. Het doelpunt was op dat moment verdiend. Peru drukte Brazilië in de tweede helft terug en had langdurig balbezit, maar de gelijkmaker viel niet meer voor de ploeg van oud-Feyenoorder Renato Tapia en FC Emmen-middenvelder Sergio Peña.

Kickboksorganisatie Glory heeft aangekondigd dat het evenement GLORY 78: Badr vs. Wrzosek wordt verplaatst naar 4 september 2021 in de Rotterdamse Ahoy. Bij het evenement in september, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op 17 juli, kunnen duizenden fans verwelkomd worden. Dat maakt het het eerste evenement van GLORY met live publiek sinds februari 2020.Op dit event komt ook onze Donavan Wisse in actie voor het kampioenschap in de middelgewicht klasse.

NBA Play-Offs:

Dinsdag:
 Finale: Game 1:
Milwaukee Bucks at Phoenix Suns
Stand: 0-0  

Comments are closed.