Sportverslagen – 6 april 2020

NPS en PL rond met kandidatenlijst voor DNA
april 6, 2020
Today In Pop History – 6 april 2020
april 6, 2020
Show all

Sportverslagen – 6 april 2020

Tottenham Hotspur-aanvaller Heung-Min Son gaat de huidige voetballoze periode vanwege de coronacrisis gebruiken om zijn militaire dienstplicht in Zuid-Korea te vervullen. Tottenham meldt maandag op de eigen website de sterspeler in mei terug te verwachten. Een militaire dienstplicht in Zuid-Korea duurt normaal 21 tot 24 maanden, maar omdat Son met het nationale elftal in 2018 goud won op de Aziatische Spelen, hoeft hij alleen de training en het maatschappelijke werk te doen. De training duurt ongeveer twee weken, het maatschappelijke werk naar verluidt 544 uur.

De moeder van Manchester City-manager Josep Guardiola is maandag in Barcelona overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dolores Sala Carrió is 82 jaar geworden.

Het Brits Open golftoernooi zal dit jaar niet doorgaan. De organisatie heeft de 149e editie van het evenement maandag vanwege het coronavirus verplaatst naar 2021. De andere drie golfmajors hebben een nieuwe datum in 2020 gevonden. Het Brits Open zou van 16 tot en met 19 juli plaatsvinden op Royal St George’s Golf Club in Sandwich. De laatste keer dat het Brits Open niet doorging, was in de Tweede Wereldoorlog (1945).

De clubs uit de Italiaanse Serie A hebben maandag unaniem ingestemd met een voorstel om de salarissen van hun spelers en coaches met maximaal een derde te korten. In een conferencecall van de overkoepelende organisatie Lega Serie A besloten de clubs dat ze vier maandsalarissen zullen inhouden als er dit seizoen niet meer gevoetbald wordt in Italië. Als er nog wel gespeeld wordt, zal er eenzesde deel (twee maandsalarissen) worden gekort.

Comments are closed.