Sportverslagen – 4 okober 2019

PL verplicht kandidaten kaalplukcontract te ondertekenen
oktober 4, 2019
10 Mobiel – Jair Tjon En Fa – 4 oktober 2019
oktober 4, 2019
Show all

Sportverslagen – 4 okober 2019

Renzo Tjon A Joe tikte eerder op de dag in Budapest op de World Cup Etappe als vierde aan in heat acht met een tijd van 22.79 seconde. Met deze tijd eindigde Tjon A Joe over all op de tiende plaats wat betekend dat hij niet doordrong tot de finale. Tjon A Joe is met deze wedstrijd officieel gestart met zijn Olympisch seizoen. Renzo staat voor zaterdag, morgen op de lijst om mee te doen aan het onderdeel 100m vrijeslag.Van 11 tot en met 13 oktober zal Tjon A Joe ook meedoen aan de World Cup van Berlijn, Duitsland.

De vrouwen voetbalselectie heeft donderdagavond met 10-0 verloren van Haïti in Peurto Rico bij de start van de Olympische kwalificatiewedstrijden. Suriname zit in groep C samen met Haïti en Peurto Rico, alleen de groepswinnaar plaatst zich voor de volgende ronde. Zaterdag neemt Suriname het op tegen Puerto Rico

Sören Opti en Mitch Nai Chung Tong zijn donderdag vertrokken naar Nederland om mee te doen aan de Dutch Open 2019 Badminton Toernooi die van 8 tot 13 oktober wordt gehouden in Almere. Het Dutch Open maakt onderdeel uit van het Olympisch kwalificatietraject Tokyo 2020.

Europees competitievoetbal:

Eredivisie: La Liga: Bundesliga: Lique 1:
Vrijdag: FC Groningen-RKC Waalwijk Vrijdag: Real Betis-Eibar Vrijdag: Hertha Berlin-Dϋsseldorf Vrijdag: Amiens-Olympique Marseille

Tennis:

Novak Djokovic heeft vrijdag in Tokio ook de derde partij sinds zijn blessure overtuigend gewonnen. Rafael Nadal besloot zich terug te trekken voor het Masters-toernooi van Sjanghai. Nummer één van de wereld Djokovic was in Tokio een maatje te groot voor de Fransman Lucas Pouille (6-1 en 6-2) en is nog altijd zonder setverlies op het hardcourt in Japan. De Serviër rekende eerder in twee sets af met de Australiër Alexei Popyrin en thuisspeler Go Soeda en stuit in de halve finales op David Goffin of Chung Hyeon. De andere halve eindstrijd gaat tussen Reilly Opelka en John Millman.

Comments are closed.