Sportverslagen – 31 juli 2019

Suriname uitgeschakeld bij PanAm Badminton
juli 31, 2019
Dagbladen overzicht – 1 augustus 2019
augustus 1, 2019
Show all

Sportverslagen – 31 juli 2019

De wedstrijd Robinhood – Haïti, in verband met kwalificatie voor de CONCACAF League, die vanavond wordt gespeeld in het AK Stadion, is niet om 20:00u maar een uur later, om 21:00u.

SBA Play-off: Uitslag

Dinsdag:
Game 2: Ruckers –SCVU 73-77 Serie: 1-1

SCVU heeft de seriestand in de finale van de Surinaamse Basketbal Associatie (SBA) Heren hoodklasse finale dinsdagavond gelijkgetrokken: 1 – 1. In de Anthony Nesty Sporthal won SCVU gisteravond met 77 – 73 van Ruckers. Donderdag 01 augustus spelen De Schakel en Yellow Birds om de 3e/4e plaats en wordt Game 3 in de finale tussen Ruckers en SCVU afgewerkt.

Internationaal sportnieuws:

De Argentijnse voetbalbond (AFA) heeft woensdag het aflopende contract van bondscoach Lionel Scaloni verlengd. De 41-jarige coach krijgt de taak om ‘La Albiceleste’ naar het WK 2022 in Qatar te leiden. Het is niet bekend met hoeveel jaar de verbintenis van Scaloni wordt verlengd. De AFA schrijft in een korte verklaring op de site dat de oud-voetballer in ieder geval tijdens de WK-kwalificatiecyclus, die in maart 2020 begint, de bondscoach is. Scaloni begon medio 2018 op interim-basis als opvolger van Jorge Sampaoli, die na het teleurstellend verlopen WK van 2018 in Rusland besloot op te stappen. Argentinië kwam vorig jaar op het WK met veel moeite de groepsfase door en werd in de achtste finales uitgeschakeld door de latere wereldkampioen Frankrijk. Onder leiding van Scaloni eindigde Argentinië vorige maand als derde op het toernooi om de Copa América. De tweevoudig wereldkampioen verloor in de halve finales van Brazilië en was in de strijd om de derde plek met 2-1 te sterk voor Chili. Op 5 september staan Argentinië en Chili opnieuw tegenover elkaar, maar dan tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in Los Angeles. Het WK in Qatar wordt voor het eerst van 21 november tot en met zondag 18 december 2022 gehouden.

Comments are closed.