Sportverslagen – 26 juli 2022

Diverse onafhankelijke onderzoeken gaande over Afobakadam
juli 26, 2022
Today In Pop History – 26 juli 2022
juli 26, 2022
Show all

Sportverslagen – 26 juli 2022

Uefa Champions League:                    EK- Vrouwen:

Kwalifikatie: 2e rondeHalve Finale:
Dinsdag: Larnaca-Midtjylland (1-1) Viktoria Plzen- Helsinki (1-2) Sheriff-Maribor (-0-0) Shkupi-Dinamo Zagreb (2-2) Shamrock Rovers-Loedogorets (0-3)Dinsdag: Engeland-Zweden Woensdag: Duitsland-Frankrijk

De Olympische Spelen van 2024 in Parijs staan in het teken van openheid. De organisatoren onthulden maandag, twee jaar voor de start van het grootste sportevenement ter wereld, ’Games Wide Open’ als hun slogan. De slogan moet volgens het organisatiecomité synoniem staan voor de integratie van personen met een handicap en voor openheid „van Versailles tot Saint-Denis”, waar de meeste sportwedstrijden zullen plaatsvinden. De slogan getuigt verder van „het lef, de creativiteit en de geest van Frankrijk.” Het olympische motto luidt in het Latijn „Citius, Altius, Fortius”, oftewel „Sneller, Hoger, Sterker.”

Cristiano Ronaldo gaat deze week in gesprek met Erik ten Hag over zijn toekomst bij Manchester United. De 37-jarige aanvaller maakte eerder zijn vertrekwens kenbaar bij de club, omdat United niet actief is in de Champions League. De oud-speler van Real Madrid en Juventus ligt nog één jaar vast op Old Trafford, met een optie voor nog een seizoen. Of zijn terugkeer naar Engeland betekent dat hij dinsdag weer met de selectie traint, is nog niet bekend. Ronaldo reisde deze maand niet mee met Ten Hag en de selectie richting Thailand en Australië voor een trainingskamp wegens persoonlijke omstandigheden. Ten Hag hoopt dat de Portugees bij United blijft, gaf hij vorige week nogmaals aan.

Comments are closed.