Sportverslagen – 24 september 2020

Coronavirus (Covid-19):
september 24, 2020
COVID-19-dodental weer met 1 slachtoffer toegenomen
september 25, 2020
Show all

Sportverslagen – 24 september 2020

UEFA Super Cup:

Donderdag:
Bayern Munchen-Sevilla

Luis Suárez verruilt FC Barcelona voor Atlético Madrid. De twee Spaanse clubs bereikten woensdagavond een akkoord over de overstap van de Uruguayaan, die nog wel medisch gekeurd moet worden. Het is nog onbekend voor hoeveel jaar hij tekent in Wanda Metropolitano. Atlético betaalt een bedrag van 6 miljoen euro voor Suárez.

PSG-aanvaller Ángel Di María is voor vier wedstrijden geschorst voor het spugen richting Álvaro González in de verloren wedstrijd tegen Olympique Marseille (0-1) op 13 september. Dat maakt competitieorganisator LFP woensdag bekend. De actie van Di María ontging de arbitrage, maar de voetballer is op basis van de televisiebeelden alsnog geschorst.

Zlatan Ibrahimovic heeft positief getest op het coronavirus, zo meldt zijn club AC Milan donderdag. De Zweedse spits mist daardoor in ieder geval donderdagavond het duel in de voorronde van de Europa League. De 38-jarige Ibrahimovic, die thuis in quarantaine verblijft, is niet de eerste speler die bij Milan wegvalt door het coronavirus. Woensdag werd al bekend dat verdediger Léo Duarte positief heeft getest.

WK Wielrennen:

Anna van der Breggen heeft het WK tijdrijden gewonnen. De Nederlandse profiteerde in het Italiaanse Imola van de val van topfavoriet en titelverdedigster Chloé Dygart, die een ruime voorsprong had. Het zilver ging naar de Zwitserse Marlen Reusser, terwijl de Nederlandse Ellen van Dijk de bronzen medaille pakte. Vrijdag zijn de mannen aan de beurt.

NBA Play-offs:

Woensdag:Donderdag:
Eastern Conference Finale: Game IV: Boston Celtics-Miami Heat 109-112 Stand: 3-1 HeatWestern Conference Finale: Game III: Los Angeles Lakers-Denver Nuggets Stand: 2-1 Lakers

Comments are closed.