SPORTVERSLAGEN -23 FEBRUARI 2022

Coronavirus (COVID-19):
februari 23, 2022
10 Mobiel – Romano Djokarto – 23 febrauri 2022
februari 23, 2022
Show all

SPORTVERSLAGEN -23 FEBRUARI 2022

Het nationaal vrouwenvoetbalteam wist dinsdagavond in het Franklin Essed Stadion Anguila met 5-0 te verslaan, in het WK-kwalificatie toernooi. Ravelcheny van Ommeren wist een hattrick te scoren, Andaya Landveld en Amy Banarsie maakten beiden ook elk een doelpunt. Op 4 april speelt Natio uit tegen Puerto Rico en op 11 april thuis tegen Antigua en Barbuda.

UEFA Champions League:

Achtste Finale:Achtste Finale:
Dinsdag:
Chelsea-Lille 2-0
Villarreal-Juventus 1-1
Woensdag:
Benfica-Ajax
Atlético Madrid-Manchester United

Voetbal competities:

Premier League:
Woensdag:
Burnley-Tottenham
Watford-Crystal Palace
Liverpool-Leeds United

Daniil Medvedev is vandaag in Acapulco met een zege en zonder setverlies aan zijn jacht op de eerste plek op de wereldranglijst begonnen. Medvedev was een maatje te groot voor de Fransman Benoît Paire, 6-3 en 6-4. Als Medvedev het toernooi van Acapulco wint, lost hij Novak Djokovic na ruim twee jaar hoe dan ook af als nummer één van de wereld. Ook Rafael Nadal ontdeed zich in twee sets van Denis Kudla 6-3, 6-2.En Stéfanos Tsitsipás won met moeite van de Laslo Djere: 7-6 (7) en 7-6 (4).

Alexander Zverev is vandaag uit het ATP-toernooi van Acapulco gezet. De nummer drie van de wereld misdroeg zich na zijn partij in het dubbelspel, waarin hij samen met de Braziliaan Marcelo Melo in actie kwam. Na hun nederlaag (2-6, 6-4 en 6-10) intimideerde Zverev de umpire. Hij sloeg onder meer een paar keer met zijn racket tegen de stoel van de scheidsrechter. De organisatie van het Mexicaanse hardcourttoernooi besloot Zverev daarop uit het toernooi te zetten. Het betekent dat de 24-jarige Duitser ook niet meer in het enkelspel mag uitkomen.

NBA:

Donderdag:
Atlanta at Chicago
Cleveland-Detroit
Boston at Brooklyn
Memphis at Minnesota
Phoenix at Oklahoma

Comments are closed.