Sportverslagen – 23 augustus 2019

Finalisten SURIPOP XXI bekend
augustus 23, 2019
10 Mobiel – Renzo Tjon A Joe – 23 augustus 2019
augustus 23, 2019
Show all

Sportverslagen – 23 augustus 2019

Carebaco

Ze werden in het enkelspel vroeg uitgeschakeld, maar Sören Opti en Mitch Nai Chung Tong zullen de Carebaco International op Barbados toch niet zonder eremetaal afsluiten. De twee Surinaamse badmintonners die in het enkelspel tot de tweede ronde kwamen, kwalificeerden zich donderdag in het dubbelspel voor de halve finale en beëindigen daardoor het regionaal toernooi op z’n minst met brons. Opti en Nai Chung Tong, die het tweede geplaatste koppel vormen in het dubbelspel, waren in de eerste ronde vrijgeloot en kwamen donderdagmiddag in de kwartfinale uit tegen het Panamese duo Pedro Aguilar Gonzalez en Anthony Murillo. Ze wonnen de partij makkelijk in twee sets: 21-6 en 21-6.

Europees Voetbal:

Uefa Europa League: Spaanse Primera División English Premier League Duitse Bundesliga
Donderdag:Enkele Wedstrijden FC Astana-BATE Borisov 3-0 Feyenoord-Hapoel 3-0 AZ-Antwerp1-1     PSV-Apollon Limassol 3-0 Strasbourg-Eintracht Frankfurt 1-0 Celtic-AIK 2-0 Sporting Braga-Spartak Moskou 1-0 Espanoyl-Zorya Luhansk 3-1 Torino-Wolverhampton Wanderers 2-3 Vrijdag: Granada- Sevilla FC Levante- Villarreal Vrijdag: Aston Villa- Everton Vrijdag: FC Cologne-Borussia Dortmund

Nederland heeft donderdagavond dankzij de overwinningen van PSV en Feyenoord en het gelijkspel van AZ de belangrijke elfde plaats op de coëfficiëntenlijst van de UEFA overgenomen van concurrent Oostenrijk. Als Nederland de elfde plaats dit seizoen vasthoudt, mag de kampioen van 2021 vrijwel zeker rechtstreeks de Champions League in. Vanwege de prestaties van vorig seizoen – met name Ajax haalde veel punten binnen – is de kampioen van dit seizoen ook al zo goed als zeker van een Champions League-ticket.

Comments are closed.