Sportverslagen – 20 augustus 2020

29-jarige man verdronken in Surinamerivier
augustus 20, 2020
10 Mobiel – Sherida Dragman – 20 augustus 2020
augustus 20, 2020
Show all

Sportverslagen – 20 augustus 2020

Suriname is woensdag bij de loting van de Concacaf zone kwalificaties voor het WK 2020 in Qatar geloot in groep B samen met Canada,Bermuda,Kaaiman Eilanden en Aruba.Elk land land zal vier wedstijden spelen,waarvan twee thuis en twee buiten.Alleen de groepswinnaar gaat over naar de volgende ronde.Op 7 oktober speelt Suriname thuis tegen de Kaaiman Eilanden,op 10 oktober uit tegen Aruba,13 november thuis tegen Bermuda en 17 november uit tegen Canada.

Internationaal Sport:

UEFA Champions League:

Halve Finale:Europa League: Finale:
Woensdag: Olympique Lyon-FC Bayern München 0-3 Zondag 23 augustus:Finale Paris Saint-Germain-FC Bayern München  Vrijdag: Sevilla-Inter Milan

Voetbal:

Een maand voor de start van de Italiaanse competitie zijn drie spelers van voetbalclub Cagliari, die uitkomt in de Serie A, besmet met het coronavirus. De club van het eiland Sardinië deelde mee dat het gaat om Filip Bradaric, Luca Ceppitelli en Alberto Cerri. De spelers zitten in quarantaine. De gezonde spelers van de club beginnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de hoogste Italiaanse voetbalklasse. Dat begint op 19 september.

Woensdag maakte ook AS Roma bekend dat een speler besmet is geraakt. Het gaat om reservedoelman Antonio Mirante. Hij heeft naar eigen zeggen geen ziekteverschijnselen en maakt het goed.

Neymar kan gewoon meespelen in de finale van de Champions League ondanks dat hij de coronaregels van de UEFA aan zijn laars heeft gelapt. De Europese voetbalbond heeft het Engelse The Sun laten weten dat er geen onderzoek komt naar het gedrag van Neymar. Na afloop van het halvefinaleduel met RB Leipzig in de Champions League (3-0 zege PSG) ruilde Neymar zijn shirtje met Marcel Halstenberg. Volgens de coronaprotocolen van de UEFA mag dat niet. In het 31 pagina’s tellende document staat: „Spelers wordt geadviseerd om geen shirtjes te ruilen. Overtreding hiervan kan leiden tot disciplinaire maatregelen.” Nu de UEFA heeft besloten dat de shirtjesruil van Neymar geen vervelend staartje krijgt, kan de Braziliaan zijn ploeg PSG helpen aan de belangrijkste Europese titel, maar dan moeten de Fransen wel het ijzersterke Bayern München verslaan.

De mogelijke komst van Luis Suarez naar Ajax houdt de gemoederen in Amsterdam flink bezig. De kersverse coach van FC Barcelona, Ronald Koeman, gooide in de ochtendshow van Radio 538 al dollend wat olie op het vuur. Op de laatste vraag of hij Suarez alsjeblieft naar Ajax wil laten gaan, zei Koeman: ’Als ik jullie daar heel blij mee maken…” De Telegraaf meldde eerder deze week dat Ajax wil stunten met de komst van de 33-jarige Uruguayaan. Het is echter zeer de vraag of die op de transfermarkt komt en of hij in dat geval financieel haalbaar is voor Ajax.

NBA: Play-offs

Western Conference: Game 2Western Conference: Game 2
Woensdag: Dallas Mavericks at LA Clippers 127-114,Serie:1-1 Utah Jazz at Denver Nuggets 124-105,Serie:1-1Donderdag: Oklahoma City Thunder at Houston Rockets, Serie 0-1 Portland Trail Blazers at Los Angeles Lakers,Serie:1-0
Eastern Conference: Game 2Eastern Conference: Game 2
Woensdag: Brooklyn Nets at Toronto Raptors 99-104,serie: 0-2 Philadelphia 76ers at Boston Celtics 101-128,Serie:0-2Donderdag: Miami Heat at Indiana Pacers, Serie 1-0 Orlando Magic at Milwaukee Bucks, Serie 1-0

Comments are closed.