Sportverslagen – 17 augustus 2021

Suriname voor het eerst op EXPO 2020 in Dubai
augustus 17, 2021
Vonnis in zaak Hausil op 29 oktober
augustus 18, 2021
Show all

Sportverslagen – 17 augustus 2021

Europees competitievoetbal:

La Liga:
Maandag: Villarreal-Granada 0-0 Elche-Athletico Bilbao 0-0

Europees bekervoetbal (Eerste Ronde):

Coppa Italia:
Maandag: Crotone-Brescia 2-2 Crotone wint met 4-2 op penalties   Bologna-Temana 4-5 Salernitana-Reggina 2-0 Sampdoria-Alessandria 3-2

Naomi Osaka heeft maandagavond haar eerste persconferentie sinds haar veelbesproken mediaboycot moeten onderbreken. De Japanse, die deze week meedoet aan het prestigieuze hardcourttoernooi in Cincinnati, raakte geëmotioneerd na een vraag van een journalist. Een verslaggever van The Cincinnati Enquirer constateerde dat Osaka het niet prettig vindt om met de media te praten, maar dat ze via diezelfde media wel haar publiek kan bereiken. Hij vroeg daarop – volgens Osaka’s manager op een “intimiderende toon” – hoe de Japanse die balans probeert te bewaken. De 23-jarige Osaka had het zichtbaar moeilijk met de vraag. Nadat de viervoudig Grand Slam-winnares vertelde dat ze nog aan het uitvinden is hoe ze de balans moet vinden en een andere verslaggever de kans kreeg een vraag te stellen, raakte ze geëmotioneerd en werd de digitale persconferentie even onderbroken.

Carlo Ancelotti heeft alle geruchten over een terugkeer van Cristiano Ronaldo naar Real Madrid de kop ingedrukt. “Cristiano is een legende van Real Madrid, maar ik heb er nooit aan gedacht om hem nu hierheen te halen”, schrijft de coach van de Spaanse topclub op Twitter. Ronaldo heeft nog een contract voor één jaar in Turijn, maar in Italië wordt al wekenlang gespeculeerd over de toekomst van de 36-jarige Portugees. Volgens Corriere dello Sport wil Ronaldo naar Manchester City, terwijl Tuttosport meldt dat hij bij Juventus blijft.

Lille vreesde lange tijd voor een vertrek van Renato Sanches, maar de Portugese middenvelder lijkt een transfer te kunnen vergeten. Hij is maandag geopereerd aan zijn knie en is minimaal zes weken uit de roulatie. Volgens Franse media is daardoor een transfer zo goed als uitgesloten.

AS Roma bevestigt de komst van Tammy Abraham. De spits verruilt Chelsea voor de Serie A-club, die bij het aankondigen van een inkomende transfer sinds enkele jaren aandacht vraagt voor vermiste kinderen over de hele wereld. De Italianen zouden zo’n 40 miljoen euro hebben betaald voor de Engelse spits.

Comments are closed.