Sportverslagen – 13 november 2020

Wetgeving overkoepelend orgaan voedselveiligheid in de maak
november 13, 2020
Magic 10 – 14 november 2020
november 14, 2020
Show all

Sportverslagen – 13 november 2020

WK kwalificatie:

Conmebol:Comnebol: 18U
Donderdag: Bolivia-Ecuador 2-3 Argentinië-Paraguay 1-1Vrijdag: Colombia-Uruguay Chili-Peru Brazilie-Venezuela

EK Kwalificatie:

Play-offs:
Donderdag: Georgië-Noord-Macedonië 0-1 Hongarije-IJsland 2-1 Noord-Ierland-Slowakije 1-1 /verlenging 1-2 Servië-Schotland 1-1 (pen: 4-5)

Vriendschappelijke Interlands:

Donderdag:Vrijdag: 18U
Moldavië-Rusland 0-0 Engeland-Ierland 3-0Japan-Panama 1-0 Costa Rica-Qatar 1-1

Jasper Cillessen is succesvol geopereerd aan zijn rechterbeen. Dat schrijft de doelman van Valencia en het Nederlands elftal op zijn Instagram-account. De Spaanse club maakte woensdag bekend dat Cillessen moest worden geopereerd vanwege een spierblessure in zijn rechterbeen. Hoe lang de keeper uit de roulatie zal zijn, is nog niet helemaal duidelijk. Volgens Spaanse media kan de herstelperiode drie tot vier maanden duren.

Elijah Manangoi, de wereldkampioen van 2017 op de 1.500 meter, is vanwege het overtreden van de dopingregels voor twee jaar geschorst. Door de schorsing mist Manangoi de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio. Hij is tot 21 december 2021 geschorst.

Liverpool heeft vrijdag opnieuw een tegenvaller moeten verwerken. Mohamed Salah is tijdens zijn verblijf bij de nationale ploeg van Egypte positief getest op het coronavirus. Salah is meteen in quarantaine gegaan. De 28-jarige aanvaller vertoont geen symptomen van het virus. De andere Egyptische internationals testten allen negatief.

Volgens de Egyptische voetbalbond zal Salah op korte termijn meer onderzoeken ondergaan. Dan wordt ook meer duidelijk over zijn inzetbaarheid bij Egypte en Liverpool.

UFC:

Alistair Overeem staat op 6 februari in het UFC-zwaargewicht tegenover de Rus Alexander Volkov. UFC-baas Dana White heeft aan ESPN bevestigd dat het gevecht er komt. Het is nog niet bekend waar de nummers vijf (Overeem) en zes (Volkov) van de wereld in het zwaargewicht elkaar treffen.

Comments are closed.