Sportverslagen – 13 maart 2020

10 Mobiel – Evita Leter – 13 maart 2020
maart 13, 2020
90 Seconden – 14 maart 2020
maart 14, 2020
Show all

Sportverslagen – 13 maart 2020

In een spoedbekendmaking heeft de Surinaamse Basketbal Associatie donderdag middag kenbaar gemaakt dat conform de instructies van de Internationale Basketbalfederatie(FIBA) zij vanaf vandaag de competitie stopzetten vanwege de huidige situatie rond de uitbraak van covid-19, het coronavirus.

Het UFC evenement van 28 maart waarin Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik het zal op nemen tegen Francis Ngannou is verschoven van Ohio naar Las Vegas en wel zonder publiek. Het besluit werd genomen nadat in Ohio een verbod voor bijeenkomsten van honderd of meer personen werd afgekondigd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De oefenwedstrijd in voorbereiding op het Concacaf Goldcup toernooi tussen Suriname en Grenada die op 28 maart gespeeld zou worden in het Andre Kamperveen Stadion is ook door de uitbraak van het coronavirus geannuleerd. Dit maakt de Surinaamse Voetbalbond vanmorgen bekend. Ook alle Concacaf wedstrijden en ook vergaderingen worden voor de komende maand tot anderhalf geannuleerd.

SVB:

Eerste Divisie: Inhaal wedstrijd:
Vrijdag: SNl-Notch 20.00u A.Kamperveen

Internationaal Sport

Uefa Champions League:

Laatste 16:
Donderdag: Basaksehir-Kopenhagen 1-0 Eintracht Frankfurt-Basel 0-3 LASK-Manchester United 0-5 Olympiakos-Wolverhampton 1-1 Rangers-Bayer Leverkusen 1-3 Wolfsburg-Shakhtar Donetsk 1-2 Sevilla-AS Roma(Uitgesteld) Inter Milan-Getafe(Uitgesteld) RETURN ONTMOETINGEN 19 MAART

Europese competities:

Bundesliga:
Vrijdag: Fortuna Düsseldorf-Paderborn

De UEFA heeft vrijdag besloten om de achtstefinaleduels in de Champions League en de Europa League van volgende week uit te stellen vanwege de uitbraak van het coronavirus.

De wedstrijden in de Premier League worden tot en met 3 april allemaal afgelast. Ook al het andere profvoetbal in Engeland gaat voorlopig niet door, terwijl de Bundesliga van 17 maart tot 2 april wordt stilgelegd.

Na donderdagavond laat de Gran Prix van Australië te hebben uitgesteld heeft de Formule 1 vrijdag ook de Grands Prix van Bahrein en Vietnam uitgesteld. De GP van Nederland in Zandvoort is daardoor nu de eerste race op de kalender, al staat daar door het coronavirus een flink vraagteken achter.

Comments are closed.