China blokkeert Instagram tijdens protest Hongkong
september 30, 2014
Odo van de dag
september 30, 2014
Show all

Sport 30 september

Tennis:  De WTA heeft de onlangs gestopte Na Li benoemd tot ambassadeur van de afsluitende WTA Tour Finals, die van 17 tot 26 oktober in Singapore gehouden worden.

De aanstelling is voor tenminste twee jaar. Het lucratieve eindtoernooi zal jaarlijks in elk geval tot en met 2018 in Singapore plaatsvinden.

 

Rafael Nadal heeft vandaag  na een afwezigheid van drie maanden zijn rentree gemaakt in het enkelspel.

De Spaanse nummer twee van de wereld was bij het ATP-toernooi van Tokio in twee sets te sterk voor de Fransman Richard Gasquet: 6-4 en 6-0. De partij duurde bijna een uur en twintig minuten.

 

Voetbal:

Manchester United overweegt dit seizoen enkele lucratieve oefenwedstrijden te spelen om de weken zonder Europese en bekerverplichtingen door te komen.  De Engelse recordkampioen plaatste zich afgelopen jaar niet voor de Champions League of Europa League en werd dit seizoen al meteen uitgeschakeld in de League Cup. Daardoor speelt de formatie van manager Louis van Gaal tot eind dit kalenderjaar slechts één doordeweekse wedstrijd

 

Diego Costa kan vanavond in actie komen voor Chelsea in de uitwedstrijd tegen Sporting Portugal in de Champions League. De topschutter van de koploper van de Premier League kampte de afgelopen dagen met hamstringklachten. ”Er is ook een klein risico, maar hij speelt”, zei zijn trainer José Mourinho maandag voor de training van zijn ploeg. De oefenmeester mist in zijn geboorteland de geblesseerde Didier Drogba en Ramires. Diego Costa scoorde dit seizoen al acht keer in zes competitieduels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.