Wegafsluiting in verband met buitengewone vergadering op 1 oktober
september 29, 2014
Vandaag in het Verleden
september 30, 2014
Show all

Sport 29 september

De oefenmeester maakt zich met Barcelona op voor zijn eerste wedstrijd tegen de Parijzenaren in de groepsfase van de Champions League. Paris Saint-Germain moet het stellen zonder topschutter Zlatan Ibrahimovic, die ontbreekt wegens een blessure. “Dat Ibrahimovic niet speelt, verandert niets”, zegt Enrique tegen pers. “Hij zal een belangrijk gemis vormen voor PSG, maar het verandert niets in mijn benadering van de wedstrijd. Het blijft een gevaarlijke tegenstander, die meer heeft te bieden dan alleen Ibrahimovic.”

 

Simon Gerrans heeft moeite met zijn tweede plaats bij de wegwedstrijd op de WK wielrennen. De Australiër won de sprint van een groepje favorieten, maar strandde op één seconde van de ontsnapte Michal Kwiatkowski. “Om eerlijk te zijn had ik het gevoel alsof ik moest huilen toen ik de streep passeerde”, vertelde Gerrans (34) op de persconferentie na de koers in Ponferrada. “Ik was zo dicht bij de wereldtitel. Als het ook maar iets anders was gelopen…ik wist dat ik goede benen had.”

 

David Ferrer is, na zijn nederlaag in Shenzhen in de tweede ronde, in Tokio al in de openingsronde blijven steken. De Spaanse nummer 5 van de wereld boog in drie sets voor zijn landgenoot Marcel Granollers: 6-4, 4-6, 4-6.

 

Serena Williams heeft de tweede ronde van het toernooi in Peking bereikt. De Amerikaanse nummer één van de wereld was na een valse start met 7-5, 6-2 te sterk voor Silva Soler-Espinosa.

 

Williams maakte aanvankelijk een haast lethargische indruk. Binnen een kwartier stond ze tegen de Spaanse qualifier met 5-0 achter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.