Verbod op politieke reclames in openbaar vervoer Washington
mei 29, 2015
Today in Pop History
mei 30, 2015
Show all

Sport 29 mei

Voetbal

Nederlandse Ere Divisie
Gisteren:

Heerenveen – Vitesse Arnhem2-2

 

 

Wedstrijdschema(Halve finale) 10e SVB / SURIBET Lidbonden toernooi

Regio Oost heen wedstrijden.

01 OSV Moengo Naw Jawaan Za.30 mei 16.30u Moengo
02 FC Albina TOK Zo.31 mei 16.30u Albina

 

 

 

 

Kort voor het begin van FIFA-congres in Zürich heeft KNVB-voorzitter Michael van Praag opnieuw duidelijk gemaakt dat het de West-Europese landen menens is: “Meteen uit de FIFA stappen is wel wat snel, maar ik sluit niets uit. We zijn het zat in Europa! En daarmee bedoel ik het overgrote gedeelte van de Europese landen. Dat is zeker.” Als FIFA-voorzitter Sepp Blatter vandaag zijn uitdager prins Ali Bin Al-Hussein verslaat, zullen de UEFA-bonden volgende week rond de Champions League-finale in Berlijn hun strategie bepalen.

 

President Sepp Blatter heeft vrijdag het 65e congres van de wereldvoetbalbond FIFA geopend in de Zwitserse stad Zürich. Op het congres zal vrijdag de nieuwe president van de FIFA gekozen worden.

De 79-jarige Blatter gaat voor zijn vijfde termijn als hoofd van de wereldvoetbalbond. Alle corruptieschandalen ten spijt weigert de Zwitser op te stappen. Zijn uitdager is Ali Bin Al-Hussein. Hoewel de prins pas 39 jaar is, kan hij bogen op lange bestuurlijke ervaring. Al sinds 1999 is hij voorzitter van de Jordaanse voetbalbond. Blatter deed in zijn openingswoord een beroep op de teamgeest van de 209 aangesloten bonden. ”Laten we de problemen samen aanpakken”, stelde de Zwitser.

 

TENNIS:

Serena Williams beseft dat ze haar niveau moet verhogen om in aanmerking te komen voor een derde eindzege op Roland Garros. De 33-jarige Amerikaanse ontdeed zich donderdag met veel moeite van de Duitse Anna-Lena Friedsam: 5-7, 6-3 en 6-3. In de derde ronde treedt Williams aan tegen Victoria Azarenka, die na een periode vol blessures op de weg terug is.

Comments are closed.