Nieuw-Zeeland bevestigt stemming VN over MH17
juli 29, 2015
Electro Festival
juli 29, 2015
Show all

Sport 29 juli

Voetbal:

International Champions Cup 2015

Gisteren: Vandaag
Groep 3Internazionale-Real Madrid 0-3 Chelsea-BarcelonaAmerica-Benfica

 

Paris Saint-Germain hoopt zich op korte termijn te versterken met Angel Di Maria. Trainer Laurent Blanc verwacht dat de Argentijnse aanvaller deze week de overstap maakt van Manchester United naar de Franse kampioen. „Het ziet er goed uit, we naderen een akkoord. Ik ben behoorlijk positief over een goede afloop van deze zaak”, zei Blanc maandag in de Verenigde Staten, waar ‘PSG’ op trainingskamp is. Pikant genoeg speelt de Franse topclub woensdag in Chicago een oefenwedstrijd tegen Manchester United, de huidige werkgever van Di Maria.

 

Robin van Persie kan dinsdagavond zijn debuut maken voor Fenerbahçe, al is de spits naar eigen zeggen nog niet helemaal wedstrijdfit. De spits van het Nederlands elftal staat met zijn nieuwe Turkse werkgever in de derde voorronde van de Champions League tegenover Sjachtar Donetsk.

”Ik voel me prima, het enige wat ik mis is wedstrijdritme”, aldus Van Persie, die Manchester United verruilde voor een avontuur in Istanbul.

 

 

Boston stelt zich niet langer beschikbaar als kandidaat om de Olympische Spelen van 2024 te organiseren. De Amerikaanse stad besloot maandag, in overleg met het olympisch comité van de Verenigde Staten, af te haken in de race. ”We zijn er niet in geslaagd om een meerderheid van de inwoners van Boston enthousiast te maken voor de Olympische en Paralympische Spelen”, zei voorzitter Scott Blackmun van het olympisch comité USOC in een verklaring. De Amerikanen gaan zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe kandidaat. Het nieuws kwam maandag kort nadat burgemeester Martin J. Walsh een toespraak had gegeven. De bestuurder zei daarin dat hij geen contract zou ondertekenen als er geen duidelijkheid is over het kostenplaatje dat het organiseren van de Spelen met zich meebrengt.

Comments are closed.