OW-minister pleit voor hardere sancties tegen vernietigers van dure asfaltwegen Nickerie
april 28, 2015
Citaten & Gezegden
april 28, 2015
Show all

Sport 28 april

Voetbal:

Spanish Primera División Barclays Premier League Spanish Primera División
Gisteren Vandaag Vandaag
Valencia-Granada4-0

 

Hull City- Liverpool

 

Barcelona-Getafe

Athletic Bilbao-Real Sociedad

Levante-Cordoba

Duitse DFB Pokal

Vandaag

Italiaanse serie A

Vandaag

 
Bayern Munich-Borussia Dortmund Udinese-Internazionale

 

 

 

Feyenoord blijkt toch nog geen definitieve straf te hebben gekregen vanwege de ongeregeldheden tijdens het Europese duel met AS Roma op 26 februari in Rotterdam. Volgens de eredivisionist is de straf die maandag naar buiten kwam een voorstel van de inspecteur van de Europese bond UEFA en moet de tuchtcommissie van die bond nog tot een uitspraak komen. Vanwege de onrust destijds in De Kuip – het duel werd onder meer stilgelegd, er werd vuurwerk afgestoken en er belandde een opblaasbare banaan op het veld – wil de inspecteur dat Feyenoord de eerstvolgende Europese thuiswedstrijd zonder publiek afwerkt. Ook hangt Feyenoord twee boetes van 50.000 euro boven het hoofd.

 

Sir Alex Ferguson heeft een duidelijke voorkeur voor Cristiano Ronaldo als beste voetballer van dit moment. De legendarische ex-manager van Manchester United vindt de Portugees een stuk completer dan zijn rivaal Lionel Messi. “Veel mensen zullen Lionel Messi aanwijzen als de beste voetballer van dit moment zegt Ferguson tegenover BBC. “Maar persoonlijk zie ik meer in Cristiano Ronaldo. Hij kan spelen bij Millwall, Queens Park Rangers, Doncaster Rovers of waar dan ook en een hattrick scoren. Dat zie ik Messi niet zo snel doen.” Ferguson werkte van 2003-2009 met de Portugese superster bij Manchester United. In 2009 maakte Ronaldo de overstap naar Real Madrid, waar hij nog altijd speelt.

 

Luis Figo mikt in zijn jacht op het voorzitterschap van de wereldvoetbalbond FIFA op de steun van Azië. De voormalig topspeler uit Portugal hoopt de bonden van dat continent achter zich te krijgen door Azië extra plekken op het WK aan te bieden. “Gezien de toenemende populariteit van het voetbal in Azië, ben ik voor een debat om het aantal WK-deelnemers naar 40 of 48 landen te laten groeien. Die extra plekken moeten dan naar niet-Europese landen gaan”, zei Figo voor vertrek naar Manama.

 

 

NBA Playoffs:

Gisteren: Vandaag:
EASTERN CONFERENCE 1ST ROUND – GAME 4

Atlanta 115-Brooklyn 120

Series: gelijk 2-2

 

WESTERN CONFERENCE 1ST ROUND – GAME 4

Memphis92-Portland 99

Serie: Memphis leads 3-1

 

EASTERN CONFERENCE 1ST ROUND – GAME 5

Milwaukee94 – Chicago          88

Serie: Chicago leads 3-2

 

WESTERN CONFERENCE 1ST ROUND – GAME 5

Dallas-Houston

 

WESTERN CONFERENCE 1ST ROUND – GAME 5       San Antonio-Los Angeles

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.