‘Niets Aan De Hand’ nogmaals op #1
juli 26, 2014
Dagbladen overzicht 26 juli
juli 26, 2014
Show all

Sport 26 juli

Voetbal:

U-17 WK kwalificatie toernooi:

Schema:

Giesteren Cuba – Dominica
Zondag Dominica – Suriname

 

Didier Drogba keert terug bij Chelsea. De Ivoriaanse spits tekent een éénjarig contract bij de Londense club.

Dat meldt Chelsea vrijdag op de clubsite. Drogba komt over van het Turkse Galatasaray, waar hij sinds de winterstop van het seizoen 2012/2013 onder contract stond. Hij speelde eerder van 2004 tot en met 2012 voor Chelsea.

 

De FIFA roept landen op het WK 2018 in Rusland niet te boycotten. Dat doet de Wereldvoetbalbond in een verklaring die vrijdag is uitgegeven. Na de vliegramp in Oekraïne werd van diverse kanten aangedrongen op een boycot van het eindtoernooi. “We hebben in het verleden gezien dat het WK veel goeds kan brengen en de FIFA gelooft dat dit ook zal gelden voor Rusland 2018”, staat in de verklaring. “Het WK in Brazilië heeft onlangs zijn kracht bewezen.” De FIFA benadrukt dat ze tegen elke vorm van geweld is. “Met de toernooien die we organiseren willen we ook de dialoog bevorderen.” “De geschiedenis heeft geleerd dat het boycotten van sportevenementen of een politiek van isolationisme of confrontatie niet de meest effectieve manier is om problemen op te lossen.”

 

Patrick van Aanholt maakt definitief de overstap van Chelsea naar Sunderland. De verdediger tekent voor vier jaar bij de club uit de Premier League. Dat meldde Sunderland vrijdag op haar website. Van Aanholt speelde de afgelopen 2,5 jaar op huurbasis bij Vitesse, maar was eigendom van Chelsea, waar hij nog een contract tot de zomer van 2015 had.

 

Tour de France:

Ramunas Navardauskas heeft vrijdag de negentiende etappe in de Tour de France op zijn naam geschreven.

De renner van Garmin-Sharp demarreerde in de finale van de regenachtige etappe uit het peloton en behield zijn kleine voorsprong tot aan de eindstreep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.