Vandaag in het Verleden
maart 24, 2015
Dagbladen overzicht 24 maart
maart 24, 2015
Show all

Sport 25 maart

WK Kwalificatie Concacaf zone:
Gisteren:
Nicaragua-Anguilla 5-0

St. Kitts and Nevis-Turks and Caicos Islands 6-2

 

Voetbal:

De UEFA is geen voorstander van de invoering van een videoscheidsrechter. Dat maakt secretaris-generaal Gianni Infantino van de Europese voetbalbond duidelijk in Engelse media.

“Waar hebben we het over? Er is al techniek in het voetbal met doellijntechnologie”, aldus Infantino. “De andere zaken moet de scheidsrechter bepalen. UEFA-voorzitter Michel Platini heeft zich nog niet uitgelaten over de wenselijkheid van een videoscheidsrechter. De Fransman staat te boek als een fervent tegenstander van elektronische hulpmiddelen. Zo prefereert hij een vijfde en zesde official die de doellijn ‘bewaken’ boven doellijntechnologie.

 

De UEFA is nog niet van plan iets te veranderen aan de maatregel dat Russische en Oekraïense clubs elkaar niet kunnen loten in de Europese bekertoernooien. In de Europa League kan dat langzamerhand voor problemen gaan zorgen nu er in de kwartfinales een Russische en twee Oekraïense clubs over zijn. “We moeten eerst nog maar eens de kwartfinales spelen”, zei secretaris-generaal Gianni Infantino op een UEFA-bijeenkomst in Wenen. “Maar op het moment blijft het zo dat Russische en Oekraïense clubs niet tegen elkaar kunnen spelen.” De UEFA nam het besluit voor aanvang van het seizoen in verband met de grote spanningen tussen Rusland en Oekraïne.

 

Enkele spelers van Real Madrid zijn zondagavond na het verlies tegen Barcelona (2-1) bij terugkomst in Madrid belaagd door drie fans. Onder meer Gareth Bale, Jese, Sergio Ramos en trainer Carlo Ancelotti kregen te maken met de gefrustreerde supporters, die onder meer op hun auto sloegen. Volgens Real was één van de drie fans een lid van de club. De ‘Koninklijke’ heeft de man van de club verbannen en mogelijk wordt hij vervolgd. Real geeft na de nederlaag vier punten toe op Barcelona op de ranglijst. Er zijn in de Primera Division nog acht wedstrijden te gaan.

 

NBA:

Gisteren  Vandaag :
Houston 110 at Indiana 100

Boston110 at Brooklyn91

Memphis 103 at New York 82

Charlotte 86 at Chicago98

Minnesota 106 at Utah 104

Washington 76 at Golden State 107

Toronto at Detroit

Miami at Milwaukee

LA Lakers at Oklahoma City

San Antonio at Dallas

Philadelphia at Sacramento

Golden State at Portland

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.