Nickerie schoon, heel gewoon
juli 25, 2014
Nieuw schoolgebouw voor dorp Redi Doti nu stap dichterbij
juli 25, 2014
Show all

Sport 25 juli

 

Voetbal:

Vandaag begint het U-17 WK kwalificatie toernooi, waar ook Suriname aan deelneemt op Cuba.

Schema:

Vandaag Cuba – Dominica
Zondag Dominica – Suriname

 

Basketbal Playoff:

Game1: CLD-De Schakel 67-65

Game1: SCVU-Yellow birds 54-49

CLD en SCVU nemen een 1-0 voorsprong.

Game 2 is zondag aanstaande

 

 

 

 

 

Zaalvoetbal hoofdklasse:

Giants-Lions 3-5

Five stars-Styx 5-4

Internacional-Linco 2-4

 

 

 

 

Siegfried Gootfaam is terug bij Robinhood. Dat maakte clubvoorzitter Ludwig van Dijk donderdag bekend.Zo meldt DWT. Johan Vorstwijk en August Burleson, die de coach het vorig seizoen opvolgden bij Binhood, zijn niet bevoegd om in de hoofdklasse te coachen, geeft Van Dijk als reden voor de terugkeer van Grootfaam. Het afgelopen seizoen werd Grootfaam nog ontslagen na een reeks slechte resultaten. Grootfaam bevestigt zijn terugkeer. Hij ziet het als zijn plicht om zijn diensten aan te bieden, nadat er een beroep op hem werd gedaan. Robin Hood beleefde afgelopen seizoen voor het eerst in de geschiedenis een dramatische degradatie naar de eerste klasse. Met de tererugkomst van Grootfaam lijken de eerste verschuivingen zich af te tekenen, die duiden op verandering bij de roemrijke voetbalclub.

 

Luis Suarez maakt mogelijk zijn debuut voor FC Barcelona in de Clásico tegen Real Madrid. De 27-jarige Uruguayaan, die overkwam van Liverpool, is geschorst tot en met 25 oktober wegens het bijten van de Italiaan Giorgio Chiellini tijdens het WK. In het weekeinde van 25 en 26 oktober wordt de eerste confrontatie tussen Real en Barcelona gespeeld, zo bleek donderdag bij de loting voor het competitieschema. De exacte datum wordt nog vastgesteld.

 

Jorge Luis Pinto is opgestapt als bondscoach van Costa Rica, dat op het afgelopen WK opzien baarde door voor het eerst de kwartfinales te halen. De 61-jarige Colombiaan vertrekt omdat hij het met de voetbalbond van Costa Rica niet eens kon worden over verlenging van zijn contract.Costa Rica verbaasde vriend en vijand door op het WK winnaar te worden van de ‘groep des doods’ met Uruguay, Italië en Engeland. In de achtste finales werd vervolgens na strafschoppen gewonnen van Griekenland, waarna in de kwartfinales Oranje in de penaltyserie trefzekerder bleek.

 

Frank Lampard vervolgt zijn loopbaan in de Verenigde Staten. De 36-jarige middenvelder tekende donderdag een contract voor twee jaar bij New York City FC. Lampard werd al enkele weken in verband gebracht met de Amerikaanse club. Hij had een transfervrije status sinds het aflopen van zijn contract bij Chelsea eerder deze zomer.

 

Tour de France:

Vincenzo Nibali heeft donderdag zijn dominantie in de Tour de France nogmaals bevestigd door in de achttiende etappe zijn vierde ritzege te boeken. De Italiaan kwam solo aan op Hautacam. De geletruidrager was deze Ronde van Frankrijk eerder de beste in de tweede, de tiende en de dertiende etappe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.