VHP vraagt om betere waardering voor de vrouw
oktober 24, 2014
Paramaribo Sunday Flair
oktober 24, 2014
Show all

Sport 24 oktober

Voetbal

De Eerste Klasse wedstrijd tussen Robinhood en Deva Boys, die vanavond om acht uur in het Franklin Essed stadion gespeeld zou worden, is verschoven naar zaterdag. Een deel van de selectie van Robinhood moet vanmiddag in actie komen voor Suriname tegen Frans-Guyana tijdens de Inter Guyanese Spelen. De wedstrijd wordt nu zaterdagavond om acht uur gespeeld in het Franklin Essed stadion.

 

vandaag

Spanish Primera División Duitse Bundesliga Nederlandse ere divisie
Celta Vigo-Levante Werder Bremen-FC Cologne ADO Den Haag-Dordreht’90

 

 

FC Barcelona-aanvaller Luís Suarez kan dit weekeinde zijn rentree maken tijdens El Clásico. Maar moet de Uruguayaanse aanvaller in de basis beginnen tegen Real Madrid? Voor een keer gaat het meest beladen confrontatie ter wereld niet over de eeuwige rivaliteit tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. In plaats daarvan staan de schijnwerpers op Luís Suárez, die terugkeert van een maandenlange schorsing.

 

 

Tennis:

Maria Sjarapova is uitgeschakeld bij WTA Finals. De nummer twee van de wereld won vrijdag haar laatste groepsduel met Agnieszka Radwanska in drie sets, maar had alleen bij een 2-0 zege uitzicht gehouden op de halve finales.

Het werd 7-5 6-7 (4) en 6-2 in een partij die ruim drie uur duurde. Sjarapova versloeg Radwanska voor de elfde keer in dertien partijen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.