Vereniging Surinaamse ex-militairen wil spoedige realisatie wensenpakket
juli 24, 2014
Today in Pop History
juli 24, 2014
Show all

Sport 24 juli

Voetbal:

De nationale U-17 selectie vertrok gisteren naar Cuba voor deelname aan de U-17 WK Kwalificatie wedstrijden. Suriname is ingedeeld met Cuba en Dominica. Aruba heeft zich teruggetrokken uit het toernooi. Het wedstrijdschema is als volgt.

 

Vrijdag 25 juli Zondag 27 juli Dinsdag 29 juli                                     
Suriname – Dominica Cuba – Dominica Cuba – Suriname

Alleen de De poule winnaar plaatst zich voor de volgende ronde.

 

Tottenham Hotspur heeft de transfers van Swansea City-spelers Michel Vorm en Ben Davies woensdagavond bevestigd. De doelman, die met het Nederlands elftal uitkwam op het WK, heeft een contract voor vier jaar ondertekend bij de Londense ploeg, terwijl linksback Davies voor vijf jaar tekent, zo melden de Spurs op de clubsite.

 

Tour de France:

Geletruidrager Nibali deed het weer uitstekend. Vandaag staat de derde Pyreneeënrit op het programma, tevens alweer de laatste bergetappe van de Tour dit jaar. De start ligt vandaag in Pau, een stad die in de geschiedenis van de Tour een zeer prominente rol vervult. Na Parijs en Bordeaux is Pau de stad die het vaakst is voorgekomen in de Tour, dit jaar al voor de 66e keer.

Rafal Majka is gisteren door de Tourorganisatie bestraft voor het vastgrijpen van een motor in de finale van de zeventiende etappe. Aan de voet van de klim naar Pla d’Adet pakte de Pool woensdag de antenne van een TV-motor beet. Hij zou daarvan voordeel hebben gehad en kreeg een boete van 41 euro en tien seconden straftijd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.