Somohardjo spant wederom rechtszaak aan tegen Simons
juli 24, 2015
Vandaag in het Verleden
juli 25, 2015
Show all

Sport 24 juli

Voetbal:

SVB: Promotie/ degradatie wedstrijden tussen West United en Flora alsvolgt zullen worden gespeeld:

De eerste wedstrijd:

West United Flora Za.25 juli 16.30u L.Vriesde SC  

 

De return

Flora West United Za.01 aug. 16.30u NGVB  

 

International Champions Cup

Vandaag:
Manchester City-Real Madrid

Benfica-Fiorentina

 

 

Hulk is toch niet actief als assistent bij de loting voor de voorrondes van het WK 2018, zaterdag in Sint-Petersburg. Volgens een verklaring van de FIFA ontbreekt de Braziliaanse aanvaller bij de WK-loting omdat hij verplichtingen heeft met zijn club Zenit Sint-Petersburg.Het heeft er echter alle schijn van dat Hulk vervangen wordt door zijn uitspraken van enkele dagen geleden. Hij stelde toen dat “racisme een alledaags probleem is in het Russische voetbal”.

FIFA-sponsor Visa vindt dat er een onafhankelijke commissie dient te worden aangesteld die moet zorgen voor hervormingen binnen de wereldvoetbalbond. Dat laat Charles Scharf, de ceo van het creditcardbedrijf, weten in een verklaring aan Associated Press. Momenteel is scheidend FIFA-voorzitter Sepp Blatter medeverantwoordelijk voor de hervormingen die zijn aangekondigd in de nasleep van de arrestaties van verschillende FIFA-officials eind mei. Op 26 februari 2016 wordt tijdens een buitengewoon congres de opvolger van de 79-jarige Zwitser gekozen.

Tour de France:

Lotto-Jumbo vreest dat het in de laatste twee Alpenetappes lastig zal zijn voor Robert Gesink om aan te vallen. “De komende dagen wordt het meer van man tot man en zal het op de laatste berg pas beslist worden”, voorspelt ploegleider Nico Verhoeven. Gesink plaatste donderdag een aanval met een groepje die leek te slagen, maar even later alsnog werd verijdeld omdat de top vijf van het klassement terugkwam.

 

 

Usain Bolt is ervan overtuigd dat hij eind komende maand zijn wereldtitel op de 100 meter en 200 meter kan prolongeren in Peking. Door blessureleed is de 28-jarige Jamaicaan bezig aan een moeizaam seizoen. “Iedereen die mijn loopbaan een beetje heeft gevolgd, weet dat ik er zal staan op de WK”, zei Bolt donderdagavond tijdens een persconferentie in de aanloop naar de Anniversary Games in Londen van dit weekeinde. “Ik kijk heel erg uit naar de WK in Peking. Zolang ik in vorm ben, hoef ik me geen zorgen te maken.”

Comments are closed.