Poetin stelt dat Assad openstaat voor overleg met ‘sommige rebellen’
oktober 23, 2015
De TeleG 10 Mobiel Met Quincy Lisse
oktober 23, 2015
Show all

Sport 23 oktober

Spaanse Primera División Duitse Bundesliga Nederlandse Eredivisie
Vandaag: Vandaag: Vandaag:
Rayo Vallecano – Espanyol Hoffenheim – Hamburg

 

PEC Zwolle – FC Utrecht

 

 

VOETBAL:

Ajax heeft donderdag ook de derde groepswedstrijd in de Europa League niet weten te winnen. De Amsterdammers verloren in Istanbul met 1-0 van Fenerbahçe. Molde staat door de 3-1 zege op Celtic fier aan kop met zeven punten, gevolgd door Fenerbahçe met vier punten. Ajax bezet samen met Celtic de laatste plaats in de poule. De Schotten hebben ook twee punten, maar een iets minder doelsaldo.

 

Louis van Gaal vindt dat de Premier League een winterstop moet invoeren om de prestaties van de Engelse clubs in Europa alsmede die van de nationale ploeg te verbeteren. “Het ontbreken van een pauze in de winter doet het Engelse voetbal veel kwaad”, stelt de Manchester United-manager in gesprek met Sky Sports. “Ik denk dat jullie dat moeten veranderen, het is voor de clubs én voor de nationale ploeg niet goed. Hoe lang is het geleden dat Engeland iets heeft gewonnen? Alle spelers zijn uitgeput aan het eind van het seizoen.”

 

Lionel Messi wil zichzelf geen druk opleggen tijdens de revalidatie van zijn knieblessure en dus spreekt de sterspeler van FC Barcelona liever nog niet over zijn rentree. “Ik maak elke dag stapjes vooruit zonder mezelf doelen te stellen. Dat heb ik met mezelf afgesproken, want ik heb de regie niet in handen”, aldus de 28-jarige Argentijn in een interview met Yahoo. Messi raakte eind september geblesseerd in het competitieduel van Barcelona met Las Palmas (2-1 winst). De aanvaller van de Catalanen kreeg te horen dat hij ongeveer twee maanden uit de roulatie zou zijn.

Comments are closed.