Dorpelingen Balingsula eisen aandacht op voor problemen
mei 23, 2014
Today in Pop History
mei 24, 2014
Show all

Sport 23 mei

Voetbal

Morgen
UEFA Champions League Finale
Real Madrid v Atletico Madrid

 

Luis Suarez: “Rustig maar. Ik ga het WK halen en zal hard werken om weer honderd procent te zijn, zodat ik mijn teamgenoten kan helpen.” Vlak na zijn meniscusoperatie hield Luis Suarez het hoofd koel op vragen van de Uruguayaanse krant El Pais. Helaas gaat niet iedereen zo goed met zijn situatie om als de spits zelf. Boze Uruguayaanse fans hebben Newcastle United-verdediger Paul Dummett op sociale media met de dood bedreigd. Zij achten hem schuldig aan de knieblessure waar Suarez mee kampt en waardoor zijn deelname aan het WK onzeker is.

 

De Duitse international Lars Bender moet het WK aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder van Bayer Leverkusen heeft op de training een blessure opgelopen en kan daardoor niet meedoen in Brazilië.

De 25-jarige Bender, die zeventien interlands achter zijn naam heeft staan, heeft een kwetsuur in zijn rechterdijbeen. Bondscoach Joachim Löw roept vooralsnog geen vervanger voor hem op, omdat hij nog met een voorlopige selectie werkt.

 

Tennis:

Arantxa Rus doet dit jaar niet mee aan het hoofdtoernooi van Roland Garros.

De speelster uit Monster werd vandaag in de tweede kwalificatieronde uitgeschakeld door Timea Bacsinszky uit Zwitserland: 3-6 en 0-6. Bacszinszky was in de eerste kwalificatieronde al te sterk voor Richel Hogenkamp. Rus, de nummer 145 van de wereld, brak nog terug en won ook een eigen servicebeurt waardoor ze tot 4-3 terugkwam. Daarna was ze echter volstrekt kansloos.

 

NBA:                                                           Eastern Conference finals:

Vandaag Zaterdag:
GEEN WEDSTRIJDEN!!! Miami at Indiana

Game 2 – Pacers lead 1-0

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.