De Telesur 10 Mobiel Met Nisha Madaran
mei 23, 2016
Dagbladen overzicht 24 mei
mei 24, 2016
Show all

Sport 23 mei

EUROPESE COMPETITIE:

Praktisch alle Europese competities zijn afgesloten, de bekerkampioenen bekend, nu worden de laatste wedstrijden in de promotie- en degradatie gespeeld.

Duitse Bundesliga Promotie-Degradatie Playoff International Friendly
Vandaag:

Nurnberg – Eintracht Frankfurt

Vandaag:

Peru – Trinidad and Tobago

 

Luis Enrique was zondag ontzettend trots op zijn ploeg Barcelona.  “Het was een spectaculair slot van het seizoen”, jubelde Enrique na afloop in Madrid. “Deze ploeg bestaat uit ware kampioenen, die zich ondanks alle tegenslagen niet uit het veld hebben laten slaan.” Dat Barcelona met de manmindersituatie defensief standhield, getuigde volgens de coach van enorm veel karakter en persoonlijkheid.  Omdat Barcelona zich dit seizoen kroonde tot winnaar van de wereldbeker voor clubs en Europese Super Cup, sprak Enrique zelfs van een succesvoller jaar. “Vorig jaar eindigden we met drie prijzen, nu met vier.”

 

ZWEMMEN:

Ranomi Kromowidjojo heeft zich zondagmiddag in Londen gekroond tot Europees kampioen op de 50 meter vrije slag, in 24,07. Voor Kromowidjojo is het haar eerste EK-goud op de 50 meter vrije slag.

 

NBA PLAYOFFS:

De Oklahoma City Thunder hebben in de nacht van zondag op maandag een 2-1 voorsprong genomen in de finale van de Western Conference van de NBA door een zeer overtuigende thuiszege op de Golden State Warriors. In deze best-of-seven-serie wonnen de Thunder met liefst 133-105 van de titelverdediger. De vierde wedstrijd in de finale van de Western Conference is in de nacht van dinsdag op woensdag, ook in Oklahoma City. De winnaar van deze serie zal in het in NBA Finals opnemen tegen de Cleveland Cavaliers of de Toronto Raptors. De stand in de finale van de Eastern Conference is 2-1 in het voordeel van de Cavaliers van LeBron James.

 

WESTERN CONFERENCE FINALS – GAME 3 EASTERN CONFERENCE FINALS – GAME 4
Gisteren:

Golden State at               Oklahoma City  105 -133

Seriestand: OKC leads 2-1

Vandaag:

Cleveland at Toronto

Seriestand: CLE leads 2-1

 

Comments are closed.