De Telesur 10 Met Mobiel Theo Clark
maart 22, 2016
Dagbladen overzicht 24 maart
maart 24, 2016
Show all

Sport 23 maart

De nationale selectie van Suriname speelt vanavond in de eerste ronde van de Caribbean Cup op en tegen Guadeloupe. Het duel moet rond negen uur Surinaamse tijd starten. De returnwedstrijd hier in Paramaribo is op dinsdag 29 maart.

VOETBAL:

Internationale Friendlies:
Vandaag:

Kroatië – Israël

Slovenië – Macedonië

Roemenië – Litouwen

Gibraltar – Liechtenstein

Polen – Servië

NBA:

Gisteren: Vandaag:
Charlotte  Brooklyn

Miami   New Orleans

Houston –  Oklahoma City

Memphis –  Los Angeles Lakers

Atlanta – Washington

Milwaukee at Cleveland

Toronto            – Boston

Orlando            – Detroit

New York at Chicago

Utah at Houston

Sacramento at Minnesota

Miami at San Antonio

Philadelphia – Denver

Los Angeles Lakers – Phoenix

Dallas – Portland

Los Angeles Clippers -Golden State

 

De oefeninterland tussen België en Portugal wordt volgende week dinsdag niet in Brussel maar in de Portugese stad Leiria gespeeld. Eerder op de dag werd nog gemeld dat het duel helemaal niet door zou gaan vanwege de aanslagen dinsdag in Brussel.

Om veiligheidsredenen en uit voorzorg vroeg het stadsbestuur van Brussel aan de Belgische voetbalbond om de wedstrijd te schrappen. De bond ging akkoord, maar de Portugese bond kwam vervolgens met het voorstel de wedstrijd in Portugal af te werken. In aanloop naar de interland tegen Portugal werden de trainingen van de Rode Duivels op dinsdag en woensdagochtend wel geschrapt.

Volgens de de Britse krant The Times is er niet alleen in de atletiek en het worstelen, maar ook in het Russische zwemmen al jarenlang sprake van systematisch dopinggebruik. The Times noemt woensdag Sergey Portugalov als kwade genius. Hij zou als medisch hoofd van de Russische atletiekfederatie ook de zwemsport hebben aangemoedigd verboden prestatiebevorderende middelen te gebruiken. Sinds Portugalev de zwemsport in 2009 voor het eerst zijn dopingdiensten aanbood, zijn er 23 zwemmers betrapt en geschorst.

 

 

 

Comments are closed.