Sport 22 december
december 22, 2015
Regering heeft kritisch parlement tegenover zich bij begrotingsbehandeling
december 23, 2015
Show all

Sport 23 december

VOETBAL:

Vincenzo Iaquinta moet zich volgend jaar op 23 maart samen met 139 andere verdachten verantwoorden bij een Italiaanse rechter. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan illegaal wapenbezit. De 36-jarige Iaguinta, voormalige aanvaller van onder meer Udinese en Juventus, zou banden met de maffia onderhouden.

 

Maarten Stekelenburg kan zaterdag op Boxing Day wellicht zijn rentree maken voor Southampton. De doelman is weer hersteld na een enkelblessure, waardoor manager Ronald Koeman op tweede kerstdag weer een beroep op hem kan doen in het thuisduel met Arsenal. ‘The Saints’ staan er niet goed voor in de Premier League. Southampton wist in de laatste vijf competitieduels slechts één punt te verzamelen en staan op plek nummer twaalf.

 

Michel Platini snapt niets van alle commotie over de betaling van 1,8 miljoen euro die hij in 2011 van de FIFA heeft ontvangen. “Ik ben zwaar beschadigd en word nu door de media in dezelfde hoek geduwd als Sepp Blatter. De hoek van corruptie”, zegt de Fransman. Platini werd maandag voor acht jaar geschorst door de ethische commissie van de FIFA. “Na vier jaar”, zegt hij, “zijn ze ineens wakker geworden bij de Zwitserse rechtbank. In het jaar waarin een nieuwe president van de FIFA gekozen moet worden en bij een verkiezing waarbij ik kandidaat ben. Dat is ongelooflijk, aldus Platini.

 

NBA:

Gisteren Vandaag:
Memphis – Philadelphia    104 – 90

Detroit – Miami               93 – 92

Dallas – Toronto              99 – 1013

Los Angeles Lakers – Denver 111 – 107

Boston – Charlotte

New York – Cleveland

Sacramento – Indiana

Houston – Orlando

Memphis – Washington

Dallas – Brooklyn

Detroit – Atlanta

Philadelphia – Milwaukee

San Antonio – Minnesota

Portland – New Orleans

Denver -Phoenix

Utah – Golden State

Oklahoma City – Los Angeles Lakers

Comments are closed.