Vandaag in het Verleden
april 22, 2014
Dagbladen overzicht 23 april
april 23, 2014
Show all

Sport 23 april

SVB Bekercompetitie:

Halve finale:
Gisteren :

West United – Notch 1-2

Leo Victor – Boma Star 2-2(4-1 na pen.)

Leo Victor en Notch spelen zondag de SVB Bekerfinale.

Suriname werd tijdens de Carifta games op Martinique ook goed vertegenwoordigd door schakers Immanuel Kromosoeto en vrouwenkampioen Rosangela Dos Ramos. Kromosoeto die de jeugdkampioen Calvin Tjong Tjin Joe verving, eindigde met 5 punten op een gedeelde tweede plaats. Na het toepassen van tie-breaks is Kromosoeto op de derde plek komen te staan. Nationaal vrouwenkampioen Rosangela Dos Ramos, eindigde op een gedeelde 7e plek en werd de tweede beste vrouw in de u-20 klasse. Dos Ramos kreeg nog een categorieprijs en wel de beste vrouw in de u-18 klasse.

 

UEFA Champions League:

1ste halve finale wedstrijd: 1ste halve finale wedstrijd:
Vandaag:

Atletico Madrid – Chelsea 0-0

Vandaag:

Real Madrid – Bayern Munich

Chelsea kan in het restant van de huidige jaargang geen beroep meer doen op doelman Petr Cech. Voor aanvoerder John Terry is het seizoen waarschijnlijk ook voorbij. De Tsjech viel dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen Atletico Madrid (0-0) al na een kwartier uit. Hij landde na een botsing met Raul Garcia ongelukkig op de rechterarm en raakte ernstig geblesseerd. Cech werd met vermoedelijk een ontwrichte schouder naar een ziekenhuis gebracht.

 

Nederlands bondscoach Louis van Gaal en Real Madrid trainer Carlo Ancelotti zijn de belangrijkste kandidaten om de dinsdag ontslagen David Moyes op te volgen als manager van Manchester United. Dat bericht The Guardian. De Engelse club wil per se een ervaren coach aanstellen die bij verschillende topclubs heeft gewerkt. Daarom is interim-coach Ryan Giggs geen optie, ook niet als de 40-jarige Welshman een goede indruk maakt in het restant van het seizoen. De 62-jarige Van Gaal, de favoriet bij de bookmakers, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag nog eens wil werken bij een Engelse topclub.

 

NBA Play-Offs 2014:

Gisteren: Vandaag:
Eastern Conference:

Indiana 101, Atlanta 85

Game 2 – Series tied 1-1      

Toronto 100, Brooklyn 95

Game 2 – Series tied 1-1                  

Washington 101, Chicago 99 (OT)

Game 2 – Wizards lead 2-0

Eastern Conference:

Game 2 : Charlotte at Miami

Seriestand:

Western Conference :

Game 2 Dallas at San Antonio

Seriestand:

Game 2 :Portland at Houston

Seriestand:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.