Dagbladen overzicht 22 mei
mei 22, 2015
CAO onderhandelingen vastgelopen: Personeel De Ware Tijd vandaag in beraad
mei 22, 2015
Show all

Sport 22 mei

Europese Competitie:

Nederlandse Ere Divisie
Gisteren:

Heerenveen-Feyenoord1-0

PEC Zwolle-Vitesse1-2

De Britse bank Barclays sponsort al geruime tijd de Premier League en heeft daarom ook het voorrecht om de speler en manager van het jaar te kiezen. Barclays kiest elke maand al de beste manager en beste speler van de hoogste Engelse afdeling. Met deze onderscheiding heeft Mourinho onder meer Southampton-manager Ronald Koeman achter zich gelaten. Verder waren ook Garry Monk (Swansea City), Nigel Pearson (Leicester City) en Arsène Wenger (Arsenal) genomineerd.

 

Luis Figo heeft zich in navolging van Michael van Praag teruggetrokken als kandidaat voor het voorzitterschap van de FIFA. Dat heeft de Portugees donderdag bekendgemaakt. De voormalige topvoetballer stelt in een verklaring dat hij niet langer deel wil uitmaken van een verkiezingsproces “dat er alleen op gericht is de absolute macht aan één man te bezorgen”. Met zijn uitspraken doelt Figo op de huidige FIFA-voorzitter Sepp Blatter. De 79-jarige Zwitser, die al sinds 1998 aan het hoofd van de FIFA staat, hoopt voor de derde keer te worden herkozen. Hij is de torenhoge favoriet in de verkiezing.

 

De toestand van zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 Michael Schumacher is opnieuw licht verbeterd.

Dat meldde zijn manager Sabine Kehm in een interview met een sponsor van de Duitse coureur. “We kunnen tot onze vreugde bekendmaken dat hij vooruitgang boekt”, aldus Kehm. “En dat zeg ik in de context van de ernst van zijn verwondingen.” Kehm benadrukte verder opnieuw dat Schumachers herstel een langdurig proces is.

 

NBA Playoffs:

Gisteren Vandaag:
Western Conference finlas Game 2

Houston98-Golden State99

Seriestand: Golden State leads 2-0

EASTERN CONFERENCE FINALS – GAME 2 Cleveland-Atlanta

 

Comments are closed.