Wereldbevolking kantelt in gewicht
juni 22, 2016
De Telesur 10 Mobiel Met Hendrik Kasanpawiro
juni 22, 2016
Show all

Sport 22 juni

Voetbal:

EK: Copa America  
GISTEREN:

Noord Ierland- Duitsland  0-1

Ukraine-Polen                  0-1

Kroatië-Spanje                2-1

Tsjechische Republiek      0-2

Gisteren:

USA-Argentinie  0-4

VANDAAG:

Colombia – Chili

VANDAAG:

Hongarije – Portugal

Iisland – Oostenrijk

Italië – Ierland

Zweden – België

 

Voetbalnieuws:

Cristiano Ronaldo heeft eerder vandaag tijdens de ochtendwandeling van de Portugese selectie in Lyon de microfoon van een verslaggever in het water gegooid. Ronaldo stelde het niet op prijs dat de journalist van het Portugese CM TV hem een vraag wilde stellen. Het Portugese elftal staat onder druk. Als Ronaldo en zijn teamgenoten geen punt pakken tegen de Hongaren is Portugal uitgeschakeld op het EK.

 

De Spaanse verdediger Gerard Piqué ontkent nu dat hij bewust zijn middelvinger opstak tijdens het Spaanse volkslied voor het duel met Kroatië, dat gisteren is gespeeld. Pique zorgde voor ophef in Spaanse media door zijn middelvinger in het zicht van de camera omhoog te bewegen.  Volgens hem is het een dom voorval, want hij zou slechts hebben gefriemeld met zijn vingers.

 

Transfernieuws:

Barcelona heeft geen enkel moment overwogen om Neymar te verkopen. Dat zegt één van de financiële directeuren binnen de club. De 26-jarige Braziliaan zal binnenkort zijn contract, dat nog loopt tot medio 2018, gaan verlengen.

 

Door de goede prestaties van Gareth Bale op het EK zou Real Madrid hem nooit meer kwijt willen. De 26-jarige aanvaller kan naar verluidt een contract tekenen dat hem voor de rest van zijn carrière aan de Spaanse grootmacht bindt. De huidige verbintenis van Bale, die zich momenteel met Wales richt op de achtste finales van het EK, loopt tot medio 2019.

 

 

Comments are closed.