Bewoners Laarwijk misnoegd over uitblijven beschikkingen
december 22, 2015
Sport 23 december
december 23, 2015
Show all

Sport 22 december

Voetbal

Barclays Premier League
Gisteren:

Arsenal – Manchester City 2-1

 

Jeremain Lens sluit niet uit dat hij in de winterstop alweer vertrekt bij Sunderland. De 28-jarige aanvaller baalt ervan dat hij amper nog speeltijd krijgt bij de ‘Black Cats’. “Het is zeker vervelend. Ik speel niet en ik ben niet naar de Premier League gekomen om op de bank te zitten”, zegt Lens tegen FOX Sports.

Tokio heeft vandaag voor een goedkoper ontwerp van een nieuw olympisch stadion voor de Zomerspelen van 2020 gekozen. Het bouwwerk dat de Japanse architect Kengo Kuma heeft ontworpen is de helft goedkoper dan het oorspronkelijke ontwerp, dat de Japanse regering afgelopen zomer wegens te hoge kosten liet varen.

Het bestuur van Manchester United heeft Sir Alex Ferguson aangetrokken om advies te geven over de toekomst van coach Louis van Gaal. De Nederlander ligt onder vuur door de voortdurende slechte resultaten van de club. De voormalige United-baas Ferguson schoof maandag op Old Trafford aan bij het crisisoverleg met vicevoorzitter Ed Woodward en voormalig algemeen directeur David Gill, berichten Britse media. De eigenaren van de club laten de beslissing over het lot van Van Gaal over aan Woodward, die op zijn beurt Sir Alex erbij heeft betrokken.

 

NBA:

Gisteren
Sacramento99 – Washington113

Minnesota99 – Boston113

Orlando107 – New York99

Portland 97- Atlanta106

Brooklyn105 – Chicago102

Charlotte 95- Houston102

Indiana 92- San Antonio106

Phoenix            89- Utah110

Oklahoma City100 – Los Angeles Clippers 99

 

AS Roma-middenvelder Kevin Strootman is drie maanden na de derde operatie aan zijn linkerknie tevreden over het verloop van zijn herstel. “Ik ben weer op het veld bezig. Het voelt allemaal een stuk beter. Ik hoop dat de laatste stappen van mijn revalidatie ook zo voorspoedig gaan en dat ik snel weer terug ben bij het team”, aldus de 25-jarige Strootman dinsdag in een video op zijn Facebookpagina.

Michel Platini kan ondanks dat hij maandag voor acht jaar werd geschorst door de FIFA nog altijd rekenen op de steun van de Franse minister van Sport. Volgens Patrick Kanner heeft Platini nauwelijks de kans gehad om zich te verdedigen. “Ik steun de UEFA-voorzitter ongeacht zijn schorsing. Hij heeft veel goed werk gedaan voor het EK van 2016 in Frankrijk”, aldus Kanner tegenover de Franse zender Europe 1.

Comments are closed.