Nieuwe ligdagtarieven conform wens ziekenhuizen
mei 21, 2014
Bij 1 jaar BOKS.SR: Ervaringsdeskundigen discussiëren over mogelijkheden voor topsportbeoefening in Suriname
mei 21, 2014
Show all

Sport 21 mei

SVB voetbal:

Vandaag: Inhaalpartijen
Hoofdklasse

Takdier Boys vs Robinhood 1-1 Takdier Boys blijft in de hoofdklasse.

Transvaal en Boskamp zullen nu knokken om behoud van hun hoofdklasse-schap.

Eerste klasse:

Randjiet Boys vs. Caravan 1-1 Randjietboys degradeert.

 

Extra testwedstrijd ingepland in WK-stadion São Paulo

Op verzoek van de FIFA heeft de Braziliaanse voetbalbond (CBF) een extra testwedstrijd geprogrammeerd in het WK-stadion van São Paulo. In de Arena Corinthians vindt op 12 juni de openingswedstrijd van het WK plaats tussen Brazilië en Kroatië. Het complex, waaraan nog druk wordt gesleuteld, werd afgelopen zondag met 36.000 toeschouwers voor de eerste keer echt uitgeprobeerd. Bij het tweede testduel op 29 mei tussen Corinthians en Cruzeiro, voor de Braziliaanse competitie, zullen ongeveer vergelijkbare omstandigheden als bij de openingswedstrijd worden nagebootst.

 

Diego Costa vestigt zijn hoop volledig op Marijana Kovacevic, de Servische ‘placentadokter’. De spits van Atletico Madrid hoopt dat Kovacevic met haar opvallende behandelmethode ervoor zorgt dat hij zaterdag in actie kan komen in de Champions League-finale tegen Real Madrid. Volgens Spaanse media is Costa dinsdag met een begeleider van Atletico naar Belgrado gereisd om de wonderdokter te bezoeken.

 

Lance Armstrong moet op 12 juni onder ede vragen beantwoorden over zijn jarenlange dopinggebruik als wielrenner. De 42-jarige Texaan ontving deze week een dagvaarding van een arbitragecommissie, zo bericht Cyclingnews. Verzekeringsbedrijf SCA Promotions heeft Armstrong aangeklaagd in een poging de 12 miljoen dollar (ruim 8,7 miljoen euro) die het een decennium geleden uitkeerde aan de ex-renner terug te krijgen.

De advocaten van Armstrong hebben de hoogste rechter in Texas opgeroepen om in te grijpen. Zij nemen het standpunt in dat de zaak niet kan worden heropend.

 

NBA: Eastern Conference finale:             Western Conference finale:            

Gisteren: Vandaag:
Miami 87, Indiana 83

Game 2 – Series tied 1-1

Oklahoma City at San Antonio

Game 2 – Spurs lead 1-0

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.