Ondanks ‘Orlando’ blijft senaat VS tegen strengere wapenwetgeving
juni 21, 2016
‘De dood’ moet bespreekbaar worden, zegt Hilli Arduin
juni 21, 2016
Show all

Sport 21 juni

Voetbal:

EK: Copa America
Gisteren:

Rusland – Wales0-3

Slowakije – Engeland0-0

 

Vandaag:

Noord Ierland- Duitsland

Ukraine-Polen

Kroatië-Spanje

Tsjechische Republiek

Vandaag:

USA-Argentinie

 

Het mondiale anti dopingagentschap WADA zal Rusland mogelijk volledig uitsluiten van de Spelen van komende zomer in Rio de Janeiro als bewezen wordt dat de staat een dopingprogramma steunde tijdens de Olympische Spelen van Sochi. “Als de beschuldigingen waar zijn, dan zullen we grondig en effectief reageren”, stelde WADA-voorzitter Craig Reedie maandag op een conferentie in Londen.

 

Fernando Torres zou zijn aflopende contract bij Atletico Madrid met een jaar hebben verlengd. De spits keerde in januari 2015 terug naar zijn oude club. Verdeeld over de twee periodes speelde de Spanjaard als 258 wedstrijden voor de club. En hij wist in 93 keer te scoren in het wit-rood gestreepte shirt.

 

Aanvaller Pedro dreigde maandag het EK in Frankrjk te verlaten als hij niet meer speeltijd zou krijgen in de Spaanse ploeg. Later op de dag bood hij zijn excuses aan voor die uitspraak. Een rol als reserve is zijn tijd niet waard, vertelde Pedro aanvankelijk op de Spaanse televisie. “Als er niks verandert, dan is het niet de moeite waard om nog langer te blijven”, zei de aanvaller van Chelsea. In een gesprek met de bondscoach Vicente del Bosque kwam hij daar later op de dag al op terug.

Comments are closed.