Jaarresultaten Rosebel Goldmines bevestigen negatieve ontwikkeling goudsector
juli 21, 2014
Famous Music Festival
juli 21, 2014
Show all

Sport 21 juli

Oema Soso heeft zondag voor de zesde keer het landskampioenschap bij de voetbalvrouwen veroverd. De titelverdediger walste over tegenstander Diva en won met maar liefst 11-0. De rustscore in het Franklin Essedstadion was 5-0.

 

De Surinaamse U-20 selectie heeft ook de tweede partij in de WK kwalificatieronde op Haïti met 6-3 van St Lucia gewonnen en is zo goed als geplaatst voor de volgende ronde. De jonge Surinamers wonnen vrijdag al van de Turks en Caicos-eilanden. Dinsdag moet alleen nog tegen Haïti worden gespeeld. Door de twee overwinningen staat Suriname er zeer goed voor. De poulewinnaar gaat door naar de volgende ronde en ook de twee beste nummers van alle poules.

 

De SVB heeft bepaalt dat de landelijke transferperiode morgen maandag 21 juli start en zal lopen tot en met woensdag 20 augustus 2014. Op 21 augustus kunnen de eerste klasse clubs zich inschrijven voor het

seizoen 2014/2015 terwijl een dag later, op 22 augustus de hoofdklasse clubs aan de beurt zijn.

 

Eind augustus zal een aanvang worden gemaakt met de pre-season, oftewel een warming-up toernooi. Dit is een toernooi waaraan de 22 topsectie clubs zullen deelnemen en waar elke lidbond een vertegenwoordiger voor mag inschrijven.

 

Bovendien is bepaalt dat de pre – season gaat gelden als de de eerste ronde van de SVB bekercompetitie. De pre-season duurt tot eind september. Het komend competitiejaar zal de eerste zijn in decennia waarbij Robinhood niet in de hoofdklassen voetbalt maar in de eersteklasse.

 

Real Madrid wil volgens Spaanse media begin deze week de transfer van James Rodriguez afronden.

Met AS Monaco is de ‘Koninklijke’ akkoord over een transfersom van 75 miljoen euro, zo bericht de krant Marca.

De 23-jarige Rodriguez, met zes treffers topscorer op het WK, is een contract tot medio 2020 overeengekomen dat voorziet in een jaarsalaris van zeven miljoen euro. Het is de bedoeling dat de Colombiaan zich op 1 augustus – na zijn vakantie – aansluit bij Real.

 

De voorzitter van Sjachtar Donetsk heeft bevestigd dat zes spelers van de club weigeren terug te keren naar Oekraïne vanwege het conflict in het land. De Brazilianen Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa en Ismaily en de Argentijn Facundo Ferreyra bleven na de vriendschappelijke wedstrijd tegen Olympique Lyon op zaterdag achter in Frankrijk. Donetsk ligt in het gebied dat door pro-Russische separatisten wordt beheerst en door Oekraïense troepen wordt belegerd.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.