IS noemt New York potentieel doelwit van aanvallen
november 19, 2015
Dagbladen overzicht 20 november
november 20, 2015
Show all

Sport 19 november

SvB

Eerste klasse competitie
Donderdag:

SNL- Deva Boys 20:00

Locatie: Franklin Essed Stadion

 

Er zijn naast Rusland nog vijf landen die niet voldoen aan bepaalde regels van het antidopingagentschap WADA. Dat bleek woensdag tijdens de jaarlijkse vergadering van het instituut in de Verenigde Staten. Mogelijk moeten deze landen, die nu op een zwarte lijst staan, vrezen voor sancties. Volgens de commissie die op de naleving van de regels let, laten Oekraïne, Argentinië en Bolivia bijvoorbeeld urine- en bloedstalen testen door niet-geaccrediteerde dopinglabs. Andorra en Israël hebben bepaalde regelgeving niet overgenomen. De commissie verwacht dat op korte termijn wordt besloten hoe landen die de regels niet naleven worden aangepakt.

 

Rusland en Qatar behouden de organisatie van het WK 2018 en 2022 als prins Ali bin Al-Hussein wordt gekozen tot voorzitter van de FIFA. “Ik accepteer het dat de toernooien in deze landen plaatsvinden”, aldus prins Ali in The Guardian. “Maar er moeten nog wel stappen worden gezet en ik zal daar zorg voor dragen.” Zowel de FBI als Zwitserse autoriteiten onderzoeken momenteel of Rusland en Qatar het binnenhalen van de WK’s te danken hebben aan corruptie.

 

Rafael Nadal kende een lastig jaar met negentien nederlagen en geen Grand Slam-succes, maar de Spanjaard zet bij de ATP World Tour Finals in Londen zijn goede vorm van de laatste weken door. “Ik ben dit jaar bij veel wedstrijden meer bezig geweest met mezelf dan met mijn tegenstander en dat maakt het onmogelijk om op topniveau te presteren. Maar nu voel ik weer vrij”, vertelde Nadal woensdagavond na zijn zege op Andy Murray.

 

NBA:

Gisteren : Vandaag:
Brooklyn111 – Charlotte 116

Minnesota 101– Orlando 104

Indiana112 – Philadelphia 85

Dallas106 – Boston 102

Sacramento97 – Atlanta 103

Portland103 – Houston 108

New Orleans 103- Oklahoma City 110

Denver 98- San Antonio109

Toronto 89- Utah93

Chicago 103– Phoenix 97

Sacramento – Miami

Milwaukee – Cleveland

Golden State – Los Angeles Clippers

 

Comments are closed.