Goede communicatie had kortgeding en staking vergoeding zwangeren kunnen voorkomen
mei 17, 2014
Dagbladen overzicht 17 mei
mei 17, 2014
Show all

Sport 17 mei

Manchester City en Paris Saint-Germain hebben vrijdag van de UEFA een boete van zestig miljoen euro gekregen wegens het niet voldoen aan de Financial Fair Play-regels. City en PSG mogen bovendien slechts 21 spelers inschrijven voor de volgende editie van de Champions League. Normaal gesproken mag een club 25 spelers in het kampioenenbal gebruiken. De Engelse en Franse landskampioenen gaan niet in beroep tegen de straf. In een verklaring liet City weten dat de club met tegenzin had ingestemd met het schikkingsvoorstel van de UEFA, anders was mogelijk deelname aan de Champions League komend seizoen in gevaar gekomen.

 

De kans is aanwezig dat Clarence Seedorf aanblijft als coach van AC Milan. Clubeigenaar Silvio Berlusconi heeft dit vrijdag gezegd tegen de Italiaanse zender Radio24. ”Het was geen fout om hem in januari aan te trekken. We waren ervan overtuigd dat hij de kwaliteiten had om een goede coach te zijn”, stelt Berlusconi. “Aan het einde van het seizoen nemen we samen een beslissing. Het is niet uitgesloten dat Seedorf doorgaat als coach, als we er samen uit kunnen komen over wat zijn rol bij de club gaat zijn.”

 

Lionel Messi heeft een akkoord bereikt met de clubleiding van FC Barcelona over een nieuw contract. Dat berichten de Catalanen op de clubsite. Het is onduidelijk tot wanneer Messi nu vastligt; zijn oude contract zou halverwege 2018 aflopen.

 

Europese competities:

Spaanse Primera Division Engelse FA Cup Finale: Iltaliaanse Serie A Vriendschappelijke interland
Gisteren:

Malaga-Levante 1-0

Vandaag:

Real Madrid-Espanyol

Barcelona-Atletico Madrid

Valencia-Celta Vigo

Vandaag:

Arsenal-Hull City

Vandaag:

Udinese-Sampdoria

Vandaag:

Netherlands-Ecuador

Duitse Pokal bekerfinale:
Borussia Dortmund-Bayern Munich

 

Tennis:

Novak Djokovic is doorgedrongen tot de halve finale van het masterstoernooi in Rome. De als tweede geplaatste Serviër won vrijdag met veel moeite van David Ferrer (5): 7-5, 4-6 en 6-3.

 

NBA                             Eastern Conference final:

Vandaag: Morgen:
GEEN WEDSTRIJDEN Miami at Indiana Game 1

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.