Philips gaat Aruba voorzien van led-verlichting
juni 16, 2016
De Telesur 10 Mobiel Met Natalie Sahit
juni 16, 2016
Show all

Sport 16 juni

SVB Competitie

Zaterdag 18 juni 

Eerste klasse

Amardeep – Deva Boys

A.K. stadion.

16.30u.

 

Voetbal:                                           

EK: COPA AMERICA:
 Gisteren: vandaag
Rusland – Slowakije1-2

Roemenië – Zwitserland 1-1

Frankrijk – Albanië 2-0

 

Vandaag

Engeland-Wales

Ukraine- Noord Ierland

Duitsland-Poland

Amerika -Ecuador

 

Coach Ivan Lendl is vastbesloten om er met Andy Murray voor te zorgen dat Novak Djokovic dit tennisseizoen niet alle grote toernooien op zijn naam schrijft. “Je kunt alle Grand Slams in je carrière winnen, alle vier op rij, alle vier in één seizoen en daarboven staat alle vier in een seizoen plus olympisch goud”, somt de achtvoudig Grand Slam-winnaar op.

 

Het grootste atletendorp in de lange geschiedenis van de Olympische Spelen is woensdag geopend. Voorzitter Thomas Bach van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) nam het dorp in Rio de Janeiro in gebruik. In het atletendorp, met 31 gebouwen en 3600 appartementen, verblijven in augustus en september meer dan 18.000 olympische en paralympische sporters.

 

Ronald Koeman zal volgend seizoen bij Everton graag willen beschikken over Romelu Lukaku. De club wil de Belg een nieuw contract aanbieden. Een loonsverbetering moet hem overtuigen om nog één jaar in Liverpool te blijven, hij heeft alleen nog geen voorstel gekregen. De club vraagt tachtig miljoen euro voor zijn speler, wat veel ploeg afschrikt. Chelsea zou de club hoog op het verlangslijstje hebben staan.

EK-ganger Raphaël Guerreiro vervolgt zijn loopbaan bij Borussia Dortmund, dat heeft de Duitse club bevestigd. De 22-jarige linksback tekent een contract tot medio 2020 bij de Bundesliga-grootmacht. Sportief directeur Michael Zorc stelt de aanwinst op de clubsite voor aan de aanhang. ‘Raphaël Guerreiro is technisch erg vaardig en kan op meerdere posities uit de voeten. Daarom zijn we erg blij met hem.’

NBA

Vandaag  
Game 6

Golden State- Cleveland

 

Seriestand:  Golden State leads 3-2

 

 

Comments are closed.