ECD moet zich harder inzetten in het binnenland; prijzen vliegen de pan uit
maart 15, 2016
Today In Pop History  
maart 15, 2016
Show all

Sport 15 maart

EUROPESE COMPETITIE:

Champions League : Return Primier League: Primera Division :
Dinsdag: Achste Finale

Atletico Madrid – PSV (0-0)

Manchester City – Dynamo Kyiv (3-1)

Maandag:

Leicester City – Newcastle United1-0

 

Maandag:

Granada – Espanyol1-1

Tennis:

Andy Murray is maandag verrassend uitgeschakeld in de derde ronde van het Masterstoernooi van Indian Wells. De als tweede geplaatste Schot verloor in drie sets van de Argentijn Federico Delbonis: 6-4, 4-6 en 7-6 (3). In de eerste set wist Delbonis twee keer een breakkans te verzilveren tegenover één van Murray, waardoor de Argentijn de set met 6-4 wist te winnen.

Steve Simon, de baas van de vrouwentennisbond WTA, gelooft de verklaring die Maria Sharapova gaf voor haar positieve dopingtest. “Ik ben ervan overtuigd dat er geen opzet in het spel was toen ze deze fout beging”, zegt Simon maandag in gesprek met de Britse krant The Times. “Ze wil haar carrière niet op deze manier beëindigen en ik weet dat ze vindt dat het haar eigen fout is.

Ook de Verenigde Naties hebben afscheid genomen van Maria Sharapova. De Russin was negen jaar lang ambassadrice van het ontwikkelingsprogramma (UNDP), maar vanwege haar dopingbiecht verbreekt de VN het contract. “De UNDP blijft Sharapova dankbaar voor haar steun bij ons werk, maar nu ze dopinggebruik heeft bekend, schorsen we haar rol als ambassadeur en geplande activiteiten worden opgeschort”, laat de VN dinsdag weten in een persbericht.

Voetbal:

Juventus moet het woensdag in de return in de achtste finale van de Champions League tegen Bayern München stellen zonder spits Paulo Dybala en middenvelder Claudio Marchisio.

Beide spelers kampen met een kuitblessure, zo melden de Italianen dinsdag op de website van de club.

WADA: meer dan honderd meldonium-gevallen. De teller staat inmiddels op meer dan honderd. Sinds 1 januari zijn er meer dan honderd sporters betrapt op het gebruik van het verboden middel meldonium, maakte het wereldantidopingagentschap WADA zelf wereldkundig. Hoewel het in het gros van de gevallen om Russische sporters gaat, zijn er volgens het WADA ook sporters uit andere landen betrapt: “De positieve gevallen zijn gemeld door meer dan één laboratorium en door een aantal verschillende sportfederaties en antidopingagentschappen.” Meldonium staat sinds 1 januari op de lijst van verboden middelen. Sindsdien zijn een aantal (bekende) sporters betrapt op het gebruik van het middel. De bekendsten zijn tennisster Maria Sjarapova, schaatser Pavel Koelizjnikov en shorttracker Semen Jelistratov.

NBA:

Gisteren: Vandaag :
Dallas107 – Charlotte 96

Denver119 – Miami124

Chicago 109– Toronto107

Detroit81 – Washington 124

Memphis 81– Houston 130

Portland 94- Oklahoma City 128

Minnesota 104– Phoenix107

Cleveland 85– Utah 94

New Orleans 107- Golden State125

Boston – Indiana

Denver – Orlando

Philadelphia – Brooklyn

Toronto            – Milwaukee

Los Angeles Clippers – San Antonio

Sacramento – Los Angeles Lakers

 

Comments are closed.