Grote droge tijd dit jaar mogelijk extra droog
augustus 15, 2015
Herstructurering rechtelijke macht op komst: Minister Van Dijk-Silos wil loskoppeling kanton en hof rechters
augustus 15, 2015
Show all

Sport 15 augustus

Voetbal:

Gisteren

Barclays Premier League Spaanse Super Cup Duitse Bundesliga
Aston Villa-Manchester United 0-1 Athletic Bilbao-Barcelona 4-0 Bayern Munich-Hamburg SV 5-0

FC Barcelona heeft vrijdag een zware nederlaag moeten incasseren. De Catalaanse grootmacht verloor in Baskenland de eerste confrontatie met Athletic Bilbao in de strijd om de Spaanse Super Cup met grote cijfers: 4-0.

Daardoor lijkt de droom van Barcelona om opnieuw zes prijzen in één kalenderjaar te pakken in duigen te vallen.

De winnaar van de Spaanse ‘dubbel’ en de Champions League moet maandag tijdens de return in het eigen Camp Nou vijf keer scoren om de prestatie uit 2009 te kunnen evenaren.

 

Louis van Gaal heeft vrijdag met Manchester United ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. De Mancunians wonnen met miniem verschil van Aston Villa: 1-0.

 

Arjen Robben is vrijdag met Bayern München uitstekend begonnen aan het seizoen in de Bundesliga. De titelverdediger won in eigen huis eenvoudig met 5-0 van Hamburger SV.

 

Tennis:

 

Basketbal:

Basketballer LeBron James heeft een financiële donatie gegeven, zodat meer dan duizend kansarme kinderen uit zijn geboorteplaats Akron kunnen gaan studeren. De 30-jarige James is een van de meest succesvolle Amerikaanse basketballers. De donatie van in totaal bijna 50 miljoen dollar dekt de kosten van het onderwijs en de algemene universiteitskosten, in totaal zo’n 10.000 dollar per jaar.

 

Comments are closed.