Spullen rampplek MH17 verzameld
oktober 14, 2014
Vandaag in het Verleden
oktober 15, 2014
Show all

Sport 14 oktober

EK Kwalificatie Uitslagen (Maandag):

Groep A Groep B Groep H
Kazachstan – Tsjechië 2-4

IJsland – Nederland 2-0

Letland – Turkije 1-1

Andorra – Israël1-4

Bosnië en Herzegovina – België1-1

Wales – Cyprus 2-1

Kroatië – Azerbeidzjan 6-0

Malta – Italië 0-1

Noorwegen – Bulgarije 2-1

 

EK Kwalificatie Programma Dinsdag

Groep D Groep E Groep F
Duitsland –  Ierland

Gibraltar – Georgië

Polen –  Schotland

San Marino –  Zwitserland

 

Faroe Islands – Hongarije

Finland  – Roemenië

Griekenland –  Noord Ierland

Groep G    
Denemarken  – Portugal

Servië –  Albanië

 

 

 

Internationale Vriendschapelijke Wedstrijden

Maandag Dinsdag
Oman – Ururguay 0-3 Japan – Brazilië

Zuid-Korea  – Costa Rica

China – Paraguay

Hong Kong – Argentinië

UAE – Uzbekistan

Armenië  – Frankrijk

Qatar – Australië

Saudi Arabia – Lebanon

 

 

De kritiek op Guus Hiddink na drie nederlagen in vier wedstrijden is niet mals. Heeft de bondscoach van Oranje zijn langste tijd gehad? ‘Guus Hiddink heeft geen wedstrijdplan. ‘Hij moest het wel zeggen na de 2-0 nederlaag tegen IJsland: ‘Guus Hiddink is een fantastische trainer.’ Aanvoerder Robin van Persie vond het luttele minuten na het laatste fluitsignaal ‘niet fair’ dat werd gesuggereerd dat het enige probleem van Oranje op dit moment het ontbreken van Louis van Gaal is. Het lag niet aan de coach. Waar het wel aan lag, werd uit de woorden van Van Persie niet duidelijk.

Graziano Pellè staat bekend als een laatbloeier. De spits van Southampton maakte maandag op 29-jarige leeftijd zijn debuut Italië en was direct trefzeker tegen Malta. Italië won de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Malta dankzij het doelpunt van Pellè (29). De ex-Feyenoorder vond na 24 minuten het net voor La Squadra Azzurra. Even daarvoor belandde een kopbal tegen de lat. Pellè kreeg van bondscoach Antonio Conte het vertrouwen en betaalde dat terug met een treffer.

De vader van Jules Bianchi heeft benadrukt dat zijn zoon niet op zal geven, ondanks dat hij nog altijd in kritieke toestand in een Japans ziekenhuis ligt. “De situatie is hopeloos”, aldus Philippe Bianchi tegenover de BBC. “Iedere keer als de telefoon gaat, is het mogelijk het ziekenhuis met het bericht dat Jules overleden is.” “Ik weet zeker dat hij niet opgeeft. Dat zie en geloof ik. Ik spreek met hem en ik weet dat hij me hoort.” Bianchi knalde met zijn Marussia op een kraan tijdens de Japanse Grand Prix op het circuit van Suzuka. Zijn toestand is stabiel, maar kritiek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.