Minister LVV op veldoriëntatie in verband met padi-inzaai Nickerie
mei 14, 2014
Regering realiseert financieringsoverschot volgens minister Financiën
mei 14, 2014
Show all

Sport 14 mei

Vriendschappelijke interland partij:

Gisteren
Duitsland-Polen 0-0

 

SZVB Futsal Competitie

gisteren

Tweede klasse Bedrijven Play off
SC. Scorpio-Rising Star 5-6 EBS-SLM 3-7

SLM wint en speelt tegen kuldipsingh in de halve finale. EBS uitgeschakeld

The lions II- Shantidel 2-3 SWM-Kuldipsingh 11-6

SWm wint en is de eerste finalist.

 

 

 

 

 

 

Wayne Rooney is ervan overtuigd dat hij topfit aan de start van het WK verschijnt. De aanvaller van Manchester United, één van de beoogde sterkhouders van de Engelse ploeg in Brazilië, miste de afgelopen wedstrijden van zijn club door een liesblessure. Hij verwacht dat deze klachten op tijd verdwenen zijn. Engeland speelt op het wereldkampioenschap in een groep met Italië, Uruguay en Costa Rica. Bondscoach Roy Hodgson heeft zijn selectie voor het toernooi al rond, Rooney is één van de vier aanvallers in de groep.

 

De Braziliaanse bondscoach Luiz Felipe Scolari is een maand voor de start van het WK onderwerp van een strafrechtelijk onderzoek in Portugal. De openbaar aanklager wil niet zeggen waar het onderzoek zich op toespitst, maar naar verluidt wordt de 65-jarige trainer verdacht van belastingontduiking en witwassen. Scolari leidde tussen 2003 en 2008 het nationale team van Portugal. De Braziliaan zou in die periode ruim 7,4 miljoen euro hebben verdiend door overeenkomsten te sluiten over het gebruik van zijn naam en beeldmerk. Dat gaf hij niet aan bij de fiscus, schrijven Braziliaanse media. De Braziliaan ontkent alle verdenkingen. “Ik heb op de juiste wijze al mijn belastingaangiften ingevuld. In alle landen waar ik heb gewerkt, heb ik altijd mijn inkomsten doorgegeven”, zei hij in een verklaring. “Als er iets niet klopt, is dat niet mijn fout. Ik hoop dat alle feiten boven tafel komen.”

 

De internationale autosportfederatie FIA heeft een aantal geluidsexperts in de arm genomen om er zeker van te zijn dat de pogingen om het oude Formule 1-geluid terug te laten keren succesvol zijn.

Door het overschakelen op de V6-turbomotor is het geluid van de auto’s drastisch afgenomen, wat op veel verzet van de liefhebbers stuit. Mercedes test vandaag in Barcelona een speciale uitlaat om tegemoet te komen aan de wens van de fans die meer volume eisen. De FIA is benieuwd naar het resultaat van de test, maar houdt ook andere opties open.

 

NBA Play-offs tweede ronde

Gisteren Vandaag
Washington at Indiana 102-79

Game 5 – Pacers lead 3-2    

LA Clippers at Oklahoma City 104-105

Game 5 – Thunder lead 3 -2

Brooklyn at Miami

Game 5 – Heat lead 3-1

Portland at San Antonio

Game 5 – Spurs lead 3-1

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.