Syrische terreurverdachte dood gevonden in Duitse cel
oktober 13, 2016
Marlene’s Ballet company  bestaat 30 jaar
oktober 13, 2016
Show all

Sport 13 oktober

SZVB Futsal Competitie

Vandaag Anthony Nesty Sporthal
Derde klasse

18.00 u SCSV BARKA – D.J.O.G.O. 2000

 

Tweede klasse:

19.00 u ALL STARS – ZVV KISMET

 

Eerste klasse:

20.00 u SILENT – F.C. PRO

 

Hoofd klasse:

21.00 u STYX THE KULDIPSINGH GROUP – ZV. MENGAO

 

Feyenoord heeft over het jaar 2015/2016 een nettowinst geboekt van 5,8 miljoen euro. Dat staat in het woensdag gepubliceerde jaarverslag. De omzet daalde afgelopen seizoen wel licht van 61,8 naar 60,6 miljoen euro. Die geringe daling komt met name omdat Feyenoord vorig seizoen geen Europees voetbal speelde. Vanwege de gewonnen finale tegen FC Utrecht in het toernooi om de KNVB-beker kon de omzet echter ongeveer hetzelfde worden gehouden.

Quincy Promes heeft een flinke kneuzing aan zijn linkervoet overgehouden aan de WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Frankrijk afgelopen maandag (0-1). De aanvaller, die vrijdag tegen Wit-Rusland (4-1) twee keer wist te scoren, raakte al na een kwartier geblesseerd na een duel met middenvelder Dimitri Payet. Hij werd vervangen door Memphis Depay.

Tennis:

Andy Murray heeft woensdag eenvoudig de derde ronde van het Masterstoernooi in Shanghai bereikt. Voor Rafael Nadal viel het doek in de tweede ronde. Murray rekende in twee sets af met Steve Johnson uit de Verenigde Staten. Het werd 6-3 en 6-2 voor de als tweede geplaatste Schot. In zowel de eerste als tweede set plaatste de 29-jarige Murray een vroege break en gaf hij zijn opponent vervolgens geen kans om dichterbij te komen.

Comments are closed.