‘Grim Sleeper’ krijgt doodstraf voor tien moorden
augustus 12, 2016
De Telesur 10 Mobiel Met Kartieka Doerdjan
augustus 12, 2016
Show all

Sport 12 augustus

OLYMPISCH NIEUWS:

Badmintonner Soren Opti komt vandaag weer uit in het badminton heren enkelspel en komt uit tegen Derek Wong (27jaar) van Singapore hij staat gerankd op nummer 57 op de lijst.

Michael Phelps heeft zijn 22e olympische titel veroverd. De Amerikaan schreef donderdag op overtuigende wijze voor de vierde keer op rij de 200 meter wisselslag op zijn naam. ver voor de rest. Kosuke Hagino uit Japan werd tweede op bijna twee seconden van Phelps . De Chinees Shun Wang pakte het brons

Vrouwen Olympisch Voetbal:      Italiaanse Beker:                           Franse Hoofdklasse:     

Vandaag: Vandaag: Vandaag:
USA – Zweden

China –Duitsland

Canada -Frankrijk

Brazilië – Australië

Genoa -Lecce

Bologna – Trapani

Palermo – Bari

Bastia – Paris Saint-Germain

AS Monaco – Guingamp

Nederlandse Eredivisie: Friendly:  
Vandaag:

Herenveen – Utrecht

Vandaag:

Hoffenheim – Athletic Bilbao

 

Manager Ronald Koeman heeft donderdag op de persconferentie voorafgaand aan het eerste competitieduel met Tottenham Hotspur van zaterdag aangegeven dat Everton nog niet helemaal klaar is voor het seizoen. “We zijn er voor 70 procent klaar voor”, zei Koeman. “En toen ik bij Southampton aan de competitiestart begon, was dat 100 procent.”

 LeBron James heeft een akkoord bereikt met Cleveland Cavaliers over een verlenging van zijn contract voor drie seizoenen. James zal in de komende drie jaar in totaal 100 miljoen dollar, zo’n 90 miljoen euro, gaan verdienen bij de NBA-kampioen. De 31-jarige sterspeler wordt daardoor komend seizoen met een salaris van 31 miljoen dollar voor het eerst in zijn loopbaan de best betaalde speler van de NBA.

Comments are closed.