Onderzoekers ontdekken nieuwe mensachtige: homo naledi
september 10, 2015
Beleid rond suïcidepreventie in Suriname krijgt vorm
september 10, 2015
Show all

Sport 10 september

Voetbal:

EK Kwalificatie wedstrijden WK Kwalificatie – CONCACAF
   
   

 

Het avontuur van Patrick Kluivert als bondscoach van Curaçao eindigde in El Salvador. De 79-voudig international zag zijn ploeg – net als thuis – met 1-0 verliezen, waardoor er definitief een streep door het WK in 2018 werd gezet. “Ontzettend balen”, zegt de Amsterdammer tijdens de tussenstop in Bogota (Colombia). “Omdat beide nederlagen onnodig waren.” Curaçao, met onder anderen Eloy Room, Darryl Lachman, Kemy Agustien, Dustley Mulder en Jeremy de Nooijer in de basis, was in de vorige ronde wel te sterk voor Cuba.

 

Kevin Anderson heeft de verwachtingen in zijn partij in de kwartfinales van de US Open tegen Stan Wawrinka niet waarmaken, vindt tenniscommentator Marcella Mesker. “Wellicht heeft de regen een rol gespeeld.” De wedstrijd werd vanwege de regen verplaatst naar het Louis Armstrong-stadion. Daar had Anderson blijkbaar last van, want zijn grote wapen, de service, liep niet”, zegt Mesker. Wawrinka maakte daar gebruik van en won de partij makkelijk in drie sets.

 

Floyd Mayweather heeft aan de vooravond van ‘het gevecht van de eeuw’ tegen Manny Pacquiao op een verboden manier een mengsel toegediend gekregen. Dat schrijft het Amerikaanse onlinemagazine SB Nation in een uitgebreid rapport. Het gaat om een injectie van zoutoplossing en vitaminen. Het mengsel zelf wordt niet verboden door het Wereld Anti-Doping Agentschap (WADA) en het Amerikaanse anti-dopingagentschap (USADA), het toedienen via een infuus echter wel. Dit omdat daarmee de aanwezigheid van een andere stof kan worden gemaskeerd of verdund.

Comments are closed.