Koffie weetje
oktober 7, 2014
Vandaag in het Verleden
oktober 8, 2014
Show all

Sport 10 oktober

Suriname

SVB  Beker Competitie

Vandaag

Ploeg C Vredenburg Star KD Vandaag E.Blackman stadion 20.00u

 

Zwemmen:

Zwemgrootheid Michael Phelps legt zich neer bij de sancties die de Amerikaanse zwembond hem heeft opgelegd vanwege dronkenschap in het verkeer. Hij reed met zijn Land Rover tevens veel te snel in de Fort McHenry Tunnel (135 km per uur waar 70 toegelaten is) en had ook een dubbele lijn overschreden. Inmiddels betuigde Phelps zijn spijt en beloofde hij in therapie te zullen gaan.

 

Voetbal:

De wisselvalligheid van Schalke 04 dit seizoen is coach Jens Keller fataal geworden. Zo verklaart directeur Horst Heldt van de Duitse club van Klaas-Jan Huntelaar dinsdag het ontslag van de trainer.

“We zijn niet constant genoeg om onze sportieve doelen te behalen”, legt Heldt uit op de website van Schalke. “Daarom hebben we besloten om Keller te ontslaan.” De voormalig jeugdtrainer, die sinds eind 2012 eindverantwoordelijk was bij de huidige nummer elf van de Bundesliga, wordt in Gelsenkirchen per direct opgevolgd door Roberto Di Matteo.

 

Tennis:

De organisatie van de Australian Open heeft het prijzengeld voor de komende editie met tien procent verhoogd, tot 36 miljoen Australische dollar, iets meer dan 25 miljoen euro. De winnaar bij zowel de mannen als de vrouwen toucheert een bedrag van ongeveer twee miljoen euro. Begin dit jaar incasseerden de winnaars Stanislas Wawrinka en Na Li nog zo’n 1,8 miljoen euro. De organisatie van het eerste Grand Slam-toernooi van het jaar heropende dinsdag de gerenoveerde Margaret Court Arena, na de Rod Laver Arena en de Hisense Arena de derde overdekte baan op Melbourne Park.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.