Citaten en gezegden
oktober 9, 2014
Today in Pop History
oktober 10, 2014
Show all

Sport 10 oktober

Voetbal:

De nationale selectie begint de volgende week aan de voorbereiding op het ABCS-toernooi. Suriname treedt op als gastheer van dit jaarlijkse vierhoekstoernooi, waaraan ook Aruba, Bonaire en Curaçao meedoen. Natio won het afgelopen jaar het evenement op Curaçao door het gastland in de finale met 3-1 te verslaan.

 

 

Sir Alex Ferguson is lovend over de aanpak van Louis van Gaal bij Manchester United. ‘Zijn manier van werken is briljant’, meent de voormalig manager, die vorig jaar na 27 jaar afscheid nam van de Engelse club. ‘Louis van Gaal heeft heel veel veranderingen doorgevoerd en dat is goed geweest. Hij heeft de bezem door de selectie gehaald en bouwt nu zijn eigen team op’, zegt Ferguson in een interview op MUTV, het eigen televisiekanaal van Manchester United.

 

 

Wielrennen:

Voormalig Tour de France-winnaar Andy Schleck heeft vandaag tijdens een persconferentie bevestigd dat hij een punt zet achter zijn loopbaan. De 29-jarige Luxemburger van Trek kwam eerder dit jaar, tijdens de tour de frane zwaar ten val tijdens de derde etappe in de Ronde van Frankrijk. De klimmer liep daarbij onder meer scheurtjes in de kniebanden op.

 

 

Tennis:

Roger Federer leek zich woensdagavond op het Masters-toernooi van Shanghai te voegen bij de lange rij van vroeg uitgeschakelde toppers. De Zwitser kreeg tegen zijn Argentijnse opponent Leonardo Mayer vijf matchpoints tegen, maar wist de partij op wonderbaarlijke wijze toch te winnen met 4-6, 6-3 en 7-6 (10).  Bij het punt op 5-4 was de Zwitser volledig uit positie en raakte Mayer de netband waarop de bal net terug stuiterde op zijn eigen speelhelft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.