Europese Unie gaat Schengensysteem evalueren
november 10, 2015
Dagbladen overzicht 12 november
november 12, 2015
Show all

Sport 10 november

Zaalvoetbal Programma :

Vandaag
Tweede klasse :

Je Boys – FCB  18:00

All Stars – MV&V United 19:00

Exces II – FC Pro 20:00

Locatie : Ismay Wilgen sporthal

Hoofd opleidingen Wim Jonk is per direct vertrokken bij Ajax. Dat meldt de Amsterdamse club. De 49-jarige oud-voetballer, die de scepter zwaaide op trainingscomplex De Toekomst, moest zich maandag melden bij directeuren Dolf Collee en Edwin van der Hoofd. Er is sprake van een onoverbrugbaar meningsverschil over de invulling en de werkwijze van het technisch hart, aldus Ajax. ‘Er is sprake van een langlopend verschil van inzicht tussen Jonk enerzijds en de overige leden van het technisch hart en de voltallige directie anderzijds.’

 

 

Rusland werkt al zes jaar aan een beter antidopingbeleid, waarbij zero tolerance het uitgangspunt is. Dat zegt het ministerie van Sport van de Russische Federatie in een officiële reactie op het dopingrapport van het mondiale antidopingbureau WADA. Een speciale onderzoekscommissie legde systematisch en door de staat gestuurd dopinggebruik in de Russische atletiek bloot. Het WADA wil een schorsing van de atletiekbond.

 

De ethische commissie van de FIFA gaat het rapport over doping door Russische atleten bestuderen met het oog op het WK 2018. Dat toernooi wordt in Rusland gehouden.

In het maandag gepresenteerde rapport van het antidopingagentschap WADA staat dat de Russische sportminister Vitali Moetko opdracht gaf verboden middelen en methoden te gebruiken en testresultaten te manipuleren. ”We gaan de conclusies en het rapport zorgvuldig bestuderen”, zei een woordvoerder van de ethische commissie van de wereldvoetbalbond tegen The Guardian. Moetko is de voorzitter van het organiserend comité rond het WK.

 

NBA:

Gisteren : Vandaag:
Orlando            84- Indiana 97         

Chicago 111–  Philadelphia88

Minnesota117 – Atlanta 107

Portland 104–  Denver108

San Antonio 106– Sacramento88

Detroit95- Golden State 109

Memphis92 – Los Angeles Clippers94

Utah – Cleveland

Oklahoma City –  Washington

Los Angeles Lakers  – Miami

New York – Toronto

Boston – Milwaukee

Charlotte – Minnesota

Dallas – New Orleans

 

Comments are closed.